Ana Korać progovorila o trudnoći, pa žestoko prozvala Kiju: “Nemam želju da joj se javim!”
April 16, 2024

Ana Korać progovorila o trudnoći, pa žestoko prozvala Kiju: “Nemam želju da joj se javim!”

2 min read

Bivši učesnici Zadruge 2 Ana Korać i David Dragojević u emisiji “Premijera – Vikend Specijal” otkrili su da postoji mogućnost da će se ukoro ostvariti u ulozi roditelja.

– Ne znam, iskreno, još uvek ništa, ali sve je moguće – rekla je Ana za “Premijeru – Vikend specijal”, a onda je Dragojević izneo razloge zbog kojih sumnjaju da je Koraćeva u drugom stanju.

– Stalno joj je muka, jede malo više… Sad ćemo da vidimo šta će da se desi. Šta god da se desi…ja bih bio srećan da se desi to – iskren je bio David.

Ana ne krije sreću zbog pomirenja između njenog dečka Davida Dragojevića, njegovog brata Dejana Dragojevića, kao i snajke Dalile Dragojević sa kojom je Koraćeva, za kratko vreme, postala veoma bliska.

Dalila Dragojević, Ana Korać

Dalila Dragojević i Ana Korać, Printskrin: Instagram/dalila_dragojevic_official

– Prelepo mi je bilo kod njih! Dalila me je ugostila kao da sam došla kod svoje mame! Divna devojka, divan dečko... Kada smo izašli, David je odmah poslao poruku Dalili – objasnila je Ana.

– Odmah sam po izlasku iz Zadruge pozvao Dalilu, naravno, rekao sam da želim da dođem da pričamo, sve nesuglasice da rešimo… Rekao sam da želim da dođem u Bosnu sa Anom, da rešimo neke naše porodične stvari. Pričali smo dosta, bilo mi je drago kad sam otišao. Moj brat je bio ljut zbog svega, ali ona je potencirala, želela da dođem. Bilo nam je prelepo, stvarno, i jako sam srećan zbog toga – nadovezao se David.

Nakon Zadruge 1 u javnost je isplivala je navodna afera Koraćeve i Slobodana Radanovića, a Radanovićeva bivša žena i Anina nekadašnja drugarica Kristina Kija Kockar, navodno, Ani ne želi preko toga da pređe.

Nastup Ace Lukasa, Kija Kockar, Ana Korać

U provodu, dok su se družile Ana Korać i Kija Kockar, Foto: ATA Images

– Ja sam rekla da hoću da razgovaram sa njom, da popričam, da joj pošaljem poruku. Međutim, kada sam izašla videla sam da je sve to otišlo u nekom kontra smeru… I te laži, te izjave, gluposti… Mića proziva Slobu da nešto kaže ili ne, a čovek je demantovao te gluposti. I bezveze mi je to što Kija komentariše, da neću ni imati prostora da joj se javim – naravno da neću, posle toga što je izjavila, nemam želju da se javim. Baš je glupo to što je rekla – zaključila je Koraćeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!