TVRDE DA JE OVAKO POČELA MAJINA AFERA SA RASTOM! Pogledajte njihov zajednički snimak! Ovo ih je spojilo! (VIDEO)
April 29, 2024

TVRDE DA JE OVAKO POČELA MAJINA AFERA SA RASTOM! Pogledajte njihov zajednički snimak! Ovo ih je spojilo! (VIDEO)

1 min read

Nakon što je Žaklina priznala pred svima, spomenula je i inicijale imena tog pevača, te je rekla da mu ime počinje na slovo – S. Zadrugari su odmah počeli da nagađaju o kome se radi, pa se između ostalog pojavilo i ime Stefana Đurića Raste, koji je ranije dovođen u aferu sa zadrugarkom sa kojom je navodno varao svoju tadašnju suprugu Anu Nikolić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Inače, Maja je 2015. godine bila angažovana u Rastinom spotu ,,Mala”, gde je imala jednu od glavnih uloga, a tad su mediji i spekulisali da je reper baš sa ovom zadrugarkom varao svoju tadašnju suprugu.

Podsetimo, pisalo se da se Rasta Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Želja joj se ispunila i tada je na sve načine gledala da mu se nametne i osvoji ga.

U nastavku možete pogledati scene iz spota u kojima je Maja učestovala, a šta se krije iza svega toga sigurno je da ćemo saznati uskoro.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!