DALILA VIDJELA ŠTA CAR RADI SA MINOM- PREDUZELA MJERE OČAJNICE:Slučaj sa Majom Marinković se ponavlja, EVO ŠTA JE URADILA (VIDEO)
April 29, 2024

DALILA VIDJELA ŠTA CAR RADI SA MINOM- PREDUZELA MJERE OČAJNICE:
Slučaj sa Majom Marinković se ponavlja, EVO ŠTA JE URADILA (VIDEO)

2 min read

U nastavku razgovora s Darkom Tanasijevićem, Dalila Dragojević otkrila je koliki iznos kontrolira svoju zavist. Ispričala je okolnost koja se danas dogodila, a tiče se Mine Vrbaški.

Najviše se boji da se slučaj, kada je Maja Marinković otela cara, ne ponovi, ali ovaj put s Minom, njegovom bivšom.

– Večeras smo se nasmijali Marko i ja, tamo je Mina igrala kockice s muškarcima. Srušio sam se i gledao, tu je Filip, trenutno ne mogu, ja sam dama… Stojim i gledam, ne vidi me, kako me vidio, kaže: „Bože, škodi me noga, ja ne mogu igrati”. Štoviše, pitam ga što mu šteti, on se kao nešto proteže, pa sazna da li jesti ili igrati. Savjetujem mu da igra, da se riješi pritiska, a u meni 100 stupnjeva. U svakom slučaju, rekao sam sebi: “Dalila, budi dama, šuti”. Ja svoj više nemam, kako Mickey kaže šmrkajući. Pokušavam biti tih i miran. Rekao sam Sanji Marinković da ću dati sve od sebe kada je pitala mogu li to učiniti. Radije se ne bih stavio da proživljavam istu stvar da se borim protiv nečega njegovog. Pokušavam i kad zatraži da odmah odem, organiziram stvari, majice… – rekla je Dalila.

– Pitao vas je ranije danas kada ćete vratiti fotografije – dodao je Darko.

– Doista, pitao me, rekao sam da hoću bez sumnje… očito da ću se vratiti i danas sam ih vratio. Jednostavno ih pogleda i kaže: “Je li to sve što imamo sliku?” To je jedini iz posljednjeg posjeta koji se pojavio. Nadalje, medvjed je živ, samo sam mu skinula majicu, sve je tu – dodala je.

– Kako vam se sada čini Ana? – raspitao se Tanasijević.

– Znala je u što se upušta, da njeguje drugu damu, zapravo je vjerovala da bi on trebao biti tu. Početkom današnjeg dana dao sam mu do znanja kad nam je Zola dao do znanja da se mora skinuti, da nemam simpatija prema njoj. Dao mi je do znanja da ne moram biti takva. U trenutku kada sam jecao 15 dana, nitko od njih nije imao simpatije prema meni. Štoviše, čula sam je kako plače jer joj je bivši objavljivao slike. Znala je u što se upušta, cijela je država shvatila da planiramo udovoljiti. Filipu ne dam, bili smo u razdvojenosti, unatoč tome što mislim da smo se s nekim viđali. U biti, uprava obveza je bila na terenu, Gruja je popravljao ozljede i to je sve – rekla je Dalila.

Više suptilnosti kasnije u ovom tekstu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!