STEFAN KARIĆ NAPUSTIO ZADRUGU ZBOG POVREDE, OGLASILA SE MISICA: Hitno hospitalizovan u bolnicu, JEDNA STVAR UKAZUJE NA RASKID
September 22, 2023

STEFAN KARIĆ NAPUSTIO ZADRUGU ZBOG POVREDE, OGLASILA SE MISICA: Hitno hospitalizovan u bolnicu, JEDNA STVAR UKAZUJE NA RASKID

1 min read

Stefan Karić je tokom jučerašnjeg dana povredio nogu, a jutros je izveden iz rijalitija i primljen na Institut za ortopediju na Banjici.

Kako se vidi na snimku iz bolničke čekaonice, Karić hramlje na desnu nogu, a primljen je preko reda na pregled. On je u pratinji dva muškarca iz obezbeđenja “Zadruge” stigao na Banjicu kako bi što pre bio obavljen pregled.

Još uvek nije jasno šta se tačno dogodilo, a evo šta za to vreme radi njegova devojka Jovana Ljubisavljević misica.

Ona je pre nekoliko minuta objavila Instagram stori na kome možemo videti da je trenutno u salonu lepote, gde pije kafu.

Kako kaže, ona nije obaveštena o tome šta se dogodilo:

– Ne znam ništa o tome zaista. Ne znam ni da je primljen, a ni da li je zadržan – izjavila je Jovana, koja je zamolila da joj se javi ukoliko ga zadrže.

Podsetimo, Stefan se danas naljutio na misicu zato što je “kopala” po telefonu Mensura Ajdarpašića, te je zapretio da to više ne radi i istakao da ga je to povredilo i razočaralo. Da li je to raskid na pomolu, ostaje da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!