7 STVARI KOJE MUŠKARCI MRZE KOD ŽENA U ČETRDESETIM: Ovo ne mogu da oproste!
December 10, 2023

7 STVARI KOJE MUŠKARCI MRZE KOD ŽENA U ČETRDESETIM: Ovo ne mogu da oproste!

2 min read

Donosimo vam sedam stvari koje muškarci ne podnose kod žena u četrdesetim:

Kratku kosu – Iako stilisti garantuju da kratka kosa često podmlađuje ženu, a kratki bob je jedna od najpopularnijih frizura, ipak muškarci svarno, stvarno ne vole kratku kosu kod svojih supruga, devojaka.

Ukoliko imate gustu i zdravu kosu, možete da je pustite da slobodno raste iako ste duboko zagazile u četdesete.

8 TAJNI KOJE ZNAJU SAMO ŽENE SA 40 GODINA: Ništa pametnije nećete čuti danas!
Prekomerna težni – Muškarci stvarno ne vole kada im je žena gojazna. Ali, na žalost, svaka druga žena se u četrdesetim ugoji i zakorači u gojaznost.

Bez obzira da li se vaš izgled dopada vašem mužu ili ne, ne smete da dozvolite da vam kilaža varira. To je pitanje zdravlja, a ne izgleda.

NE PROPUSTITE

DISBALANS OVA TRI HORMONA MOŽE DA VAM NAPRAVI HAOS OD ŽIVOTA: Zbog njih ubrzano starite!
Loši zubi – danas su žene spremnije da novac daju za botoks, nego za stomatološki pregled. To nikad ne smete sebi da dopustite. Zdravi zubi znače zdrava creva, a zdrava creva garantuju dobar imunitet.

NE PROPUSTITE

Dr Cabunac: 700.000 građana Srbije nema nijedan zub, 50 % stanovništva ne pere zube redovno!Evo kada da se javite zubaru
Dlake na nausnicama – svaka negovana žena otići će na lasersko uklanjanje dlaka na nausnicama, a ako nije u mogućnosti da uradi to, ona će voskom uklanjati nepotrebne dlačice.

NE PROPUSTITE

Džulija Roberts iskreno o svojim dlakavim pazusima: Istina nije baš lepa! (FOTO)
Ravna obuća – možda vi ne možete više da podnesete da hodate u štiklama, ali upravo su one, za muškarce, odraz ženstvenosti. Ne mora to biti štikla od 15 cm, dovoljno je da nosite male potpetice koje će izdužiti vaš izgled i nogama dati vitak izgled.

NE PROPUSTITE

EVA LONGORIJA OTKRILA STILSKI TRIK ZA SVE NISKE ŽENE: Ova obuća najbolje pristaje visini od 157 cm!
Velike torbe – samo žena zna šta sve stane u njenu torbu, ali da li ste znale da muškarci ne podnose ovaj teret koji žena vuče. To je za njih jednostavno odbojno!

Pogled koji potcenjuje i procenjuje – svaka žena zna da muškarac najviše voli kada dama gleda sa divljenjem. Složićete se da to zavisi samo od njih, nikako od nas. Ako žele da ih žene gledaju umilno, taj pogled moraju da zasluže!

(Stil.kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!