“Ako reše da se venčaju, neću im doći na svadbu”: Miljanin otac otvoreno o ćerkinoj trudnoći i Zoli
May 23, 2024

“Ako reše da se venčaju, neću im doći na svadbu”: Miljanin otac otvoreno o ćerkinoj trudnoći i Zoli

3 min read

Vest da je Miljana Kulić ponovo u drugom stanju odjeknula je kao bomba, a njena porodica od kada je za to saznala nema mira.

Miljanina majka Marija svakodnevno pokušava da ubedi svoju ćerku da je trudnoća loša za nju, kao i da bi trebalo da je prekine, a tako isto misli i Miljanin otac Siniša.

Siniša nema lepo mišljenje o zetu Zoli, te ga je okarakterisao kao “potpunu lenčugu”.

– Ukoliko moja ćerka bude odlučila da prekine trudnoću, podržaću njenu odluku. Žao mi je što to kažem, ali to je istina. Od malih nogu smo je vaspitavali da je abortus loša stvar, ali u ovom trenutku još jedno dete joj ne treba. Ona se još nije potpuno oporavila ni od prvog porođaja, a Željka je rodila na carski rez. Još jednom trudnoćom će samo ugroziti svoje zdravlje, a na stranu to što Zola uopšte nije pravi muškarac za nju – rekao je Siniša.

Miljana i Zola

Miljana i Zola, Printskrin: TV Pink

Kako je sam rekao, ukoliko Miljana odluči da se uda za Zolu i ode sa njim u Bosnu, on joj neće doći ni na svadbu, a pogotovo ne u posetu. On je pored toga najstrašnije izvređao Zolu i rekao da on nije pravi muškarac.

– Zolu nikada neću prihvatiti jer je hiljadu puta uvredio moju ćerku. Ako budu nastavili vezu i reše da se venčaju, neću im doći na svadbu. Može da računa i na to da joj nikada neću doći u posetu, ukoliko odluči da se preseli u Bosnu s njim. On je greškom ispao muškarac – otkrio je on.

– Ljudi greše kada kažu da sam protiv Zole, pošto nema novca. Nije to problem, iako je Zola Miljanu dosad koštao 25.000 evra. Ne samo da su novac izgubili kada su pobegli iz rijalitija, već je vraćala njegove dugove kada su izašli iz “Zadruge”. Kada je otišla u Derventu da mu vrati stvari, sa sobom je ponela oko 10.000 evra. Vratila se s manje od 1.000. Protiv njega sam jer mi je hiljadu puta pokazao da je loš čovek – priča Siniša.

Siniša Kulić

Siniša Kulić, Foto: Telegraf

On je takođe dodao da se nada da će Marija uspeti da joj objasni kako stoje stvari kao i da će uticati na nju da abortira. Kako je sam rekao, to će biti propast i ljubav do poslednjeg dinara.

– Dete je dete i naravno da bih ga prihvatio, to bi svako normalan uradio. Ne verujem da bi Zola bio dobar otac niti dobar suprug, ali ako na kraju ona odluči da rodi, naravno da ću prihvatiti svoje unuče.Nikada nisam imao ozbiljnih zdravstvenih problema, ali otkako se sve ovo izdešavalo, na nervnoj bazi sam dobio visoki krvni pritisak. Marija već godinama ima problem sa štitnom žlezdom i čim se malo nasekira, njoj se to odmah vidi na licu.Hteo sam da umrem onog dana kada joj je pozlilo i kada su je izveli iz rijalitija jer sam se plašio da ne dobije moždani udar. Srećom, smirila se i sve je na kraju ispalo dobro – završio je on.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!