ANABELA FIZIČKI NAPALA ĆERKU: Atijasova preko stola SKOČILA na nju! Luna doživela nervni slom: Hoćete da me UBIJETE
June 18, 2024

ANABELA FIZIČKI NAPALA ĆERKU: Atijasova preko stola SKOČILA na nju! Luna doživela nervni slom: Hoćete da me UBIJETE

3 min read

“Ne bih nikad Luni rekla pred roditeljima šta mislim. Imala sam lepo mišljenje o Marku kad je ušao, kad je Luna ušla on je totalno drugačiji čovek” rekla je Šopićeva.

“Činim ga najgorim, šta je problem? Vi ste svi u sjajnim vezama” dobacila je Luna.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

“Što ne prihvatiš činjenicu da je on nesrećan pored tebe, ali to nije do tebe. Trebaš mu da stigne do prvog mesta, otići će polako”, viakala je Anabela.

“Ne zanima me tvoje mišljenje debilčino” vikala je Luna Đedoviću koji je dobacivao.

“Ona ne može da prihvati istinu, napada i mene, kaže da sam došla da rasturim njenu vezu. Oni su nesrećni, sve se vrti oko interesa. Ne kažem da napolju nemaju lepe momente, imam i ja sa mojim psom. Nisam znala šta se dešava između Marka i Jelene. Ja Lunu nisam pitala za to, jer ju je verovatno bilo sramota. Iznenađuje me da on trpi, i to mi dokazuje da trpi iz čistog interesa. Bila sam u pravu i da se između Slobe i Lune dešava nešto, rekla sam da će da se vrati ženi, ja sve osećam i to je intuicija. Ovaj čovek je sve smislio. Čista matematika, žao mi je što moja Luna pati i propati. Ona je divna devojka koja bi mogla da bira, za nju se interesuju momci čisti, slobodni, ona je zarobljena, počinjem da sumnjam u neke veštičije magije. Kad mi neko kaže da bolje izgledam od svoje ćerke, mene sve zaboli. Devojka ima svoj stan, ljubav, posao… Te priče da on ne voli da pokazuje emocije, ja takvu Lunu ne poznajem, ona to nikada neće prežaliti. Guta knedle dok gleda ljubavne parove – rekla je Anabela.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

“Očigledno je izgledala u prvoj sezoni kad je izgledala kao šklopocija zbog veze koju si ti podržala. Da je taj dečko davi za gušu, unosi joj se u facu. Takva veza, to očigledno Luna zaslužuje, to je Anabela podržala. A Marko ne valja ništa. Šta trpim? Ja sve što mi smeta zamerim joj i ona to radi. Nemoj da se k*rčiš ako neke stvari ne možeš da podneseš istinu. Sviđa mi se što Ivana neće da vređa Lunu, a ne kao Đedović koji je vređa” rekao je Miljković.

“Gospodine fasado, to ti ne prolazi ni u Brusu”, vikao je Marko Đedović.

“A majku vređaš”, urlala je Anabela.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Anabela je zatim prišla Miljkoviću a on joj je stavio ruku ispred lica kako ne bi mogla da mu priđe, a zatim je nastao totalni haos i svi su počeli da viču.

Atijasova je skočila preko stola i počela da napada Lunu, a Marko je vikao i pokušao da je uhvati i spreči.

Luna je nakon toga otišla u ekonomski deo dvorišta gde je počela da urla, viče i baca se po podu.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Gagi Đogani nije uspevao da je urazumi, a ubrzo je došao i Marko Miljković, pa su njih dvojica držali Lunu, koja je zatim počela i da povraća.

“Hoćete da me ubijete, da me razapnete”, ponavljala je Luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!