Anabela o vezi Lune i Marka: Ona će promeniti još 20 njih pre nego što na red dođu brak i deca
April 29, 2024

Anabela o vezi Lune i Marka: Ona će promeniti još 20 njih pre nego što na red dođu brak i deca

1 min read

Anabela Atijas otputovala je u Grčku po završetku “Zadruge 2”, pa nije bila prisutna na snimanju prvog spota ćerke Lune Đogani, ali joj je zato sve vreme slala podršku putem poruka i poziva.

Obzirom na to da se zna da Anabela nije bila jedna od onih koji iz sve snage podržavaju vezu svoje ćerke i Marka Miljkovića, pevačica se sada oglasila tim povodom. Kako je rekla – ako je Luni super, i njoj je super.

– Sedim i besnim što se pomirila sa Markom pošto nemam druga posla u životu – sarkastično je na početku razgovora rekla Anabela, na pitanje kako je i šta radi.

– Ma, meni je sve super ako je njoj super. Nek živi kako misli da treba, svakako se neće još udavati. Ima ona da promeni još dvadesetoricu pre nego što to dođe na red. To je valjda i normalna stvar – rekla je Atijas, a onda je iznela svoje konkretno mišljenje.

– Svi smo mi morali da prođemo veze i vezice, i svašta nešto, da bi se kasnije desio brak. Ma ona je u takvoj fazi da joj ja ne bi dala nacrtanu ovcu da čuva, a ne decu i braku – pojasnila je Anabela za Svet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!