Anabela ušla u Zadrugu: Odbila se pozdraviti sa Miljkovićem, Luna jedva ustala da se pozdrave! Majka nije htjela razgovor sa kćerkom! (VIDEO)
May 2, 2024

Anabela ušla u Zadrugu: Odbila se pozdraviti sa Miljkovićem, Luna jedva ustala da se pozdrave! Majka nije htjela razgovor sa kćerkom! (VIDEO)

2 min read

Majka Lune Đogani, koja se trenutno nalazi u “Zadruzi 3”, Anabela Atijas  je ušla u Bijelu kuću, kako bi se suočila sa svojom kćerkom, ali i njenim dečkom Markom Miljkovićem, kao i sa svojim bivšim suprugom Gagijem Đoganijem. Luna je bila potpuno šokirana kada je ugledala svoju majku, te je ostala nijema dok se Anabela pozdravljala sa svim zadrugarima.

 Lunka – obratila sa Atijasova svojoj kćerki koja je samo sjedila ne prilazeći joj.

– Je l’ moguće da si ušla – rekla je Luna.

– Moguće – odgovorila je ona.

Anabela je ignorisala Gagija, a Marku nije pružila ruku. Zadrugari su se odmah okupili oko Anabele, dok je Luna bila potpuno pogubljena, a onda se obratila Miljkoviću.

– Šta sam ti rekla, je l’ sam bila u pravu! Je l’ misliš da meni ovo treba sad – rekla je Luna na ivici suza.

– Je l’ sam ja kriv – pitao je Marko.

– Ostavio si me samu u svemu ovome – navela je Đoganijeva.

– Ovo je bolesno što je ušla, ona će najviše izgubiti što je ušla – rekao je Gagi.

– Šta mi smeta ona, nismo se ni pozdravili – rekao je Miljković, a potom odlučio da priđe Anabeli i obrati joj se:

– Ne znam da li si namjerno izbjegla da prođeš pored mene i da se pozdraviš, ja hoću da ti pružim ruku, ako hoćeš – pitao je Marko.

– Nema potrebe, opusti se, uživaj – odgovorila je Anabela.

Luna je bila zatečena, ali je odmah prišla svojoj majci kako bi saznala pravi motiv njenog ulaska.

– Ćuitim nekoliko godina, navukla sam na sebe svakakve bolesti, ne mogu više. Samo ćete morati da budete spremni da slušate istinu – rekla je Anabela,

Nakon majčinog obrazloženja, Luna se pridružila Gagiju i Marku u dvorištu, a Anabela je nastavaila da razgovara sa zadrugarima i govori im kako joj je bilo u spoljnom svijetu.

– Nikad gore, kada se dijete okrene protiv tebe, onda je to druga stvar. Izgubila sam integritet, identitet, porodicu, šta imam da izgubim. Tri godine su ovdje ispirali usta mojim imenom, imam svašta nešto da kažem, ali neću. Pričali su o nekoj čestitki, imalo je mnogo gorih čestitiki, Ninina majka je poslala mnogo goru čestitku. Nisam ja došla ovdje zbog Lune, ostavila sam kući dvije male djevojčice, mnogo mi je to teško – rekla je Anabela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!