ANABELA ZAPRETILA LUNI SAMOUBISTVOM AKO SE POMIRI SA MARKOM? Gagijeva sestra iznela detalje! Nije ih ŠTEDELA
April 21, 2024

ANABELA ZAPRETILA LUNI SAMOUBISTVOM AKO SE POMIRI SA MARKOM? Gagijeva sestra iznela detalje! Nije ih ŠTEDELA

2 min read

Poznato je da je glavni kamen spoticanja u odnosu Anabele i Lune Đogani to što je mlada pevačica svojoj majci prećutala pomirenje sa Markom Miljkovićem, a Nađa tvrdi da razume zbog čega je Luna to uradila.

“Luna mi je pre ulaska u “Zadrugu” rekla da joj je Anabela zapretila da će se ubiti ako se bude pomirila sa Markom, iz tog razloga ona njoj nije rekla… Ona uglavnom tako ucenjuje svoju decu, samoubistvom! To mi je i Nina rekla”, započinje priču Nađa, koja je istakla da nisu istinite Anabeline tvrdnje da Gagi o deci nije vodio računa.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE, DRAGAN KADIĆ

“Nina je bila kod Gagija dve godine, Anabela ju je terala od kuće! Molila je Gagija:“Molim te, Gagi, vodi je, ja psihički više ne mogu da je podnesem, ne mogu da je podnesem kako diše“! Nije mogla da je podnese jer se tada dopisivala sa fanovima! Hiljadu posto mogu da tvrdim, njoj je Luna bila bitnija od Nine, pa dete je dolazilo kod mene i žalilo se! To je bio od aprila i juna., Izbacivala je Ninu iz kuće i terala u Zemun kod nas.”

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PRINTSCREEN

Takođe, ništa lepo nije imala da kaže ni o Anabelinom bivšem mužu Andreju Atijasu, koji je Gagija svojevremeno spasio nakon što ga je prebio diler. Kako Nađa kaže, i sam Andrej je doživeo sličnu situaciju, i to nedavno.

“Kum rođeni je pretukao Andreja pred Novu godinu, sa desetoricom muškaraca, oko je trebalo da mu iscuri! Ko je tada spasio Andreja?! Luna i Marko! Oni su ga odveli u bolnicu, Luna je ovde direktno kod nas došla i meni ispričala sve to, da su Andreja prebili kum i njegovi ljudi jer duguje velike pare. Luna je vratila te Andrejeve dugove i platila njegovo lečenje, a na sve to i poklonila Škodu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!