ANDREANA ČEKIĆ TVRDI DA GRAVITACIJA NIJE DOKAZANA? I da je Zemlja ravna ploča?! Pevačici se svi u lice SMEJALI! (VIDEO)
February 27, 2024

ANDREANA ČEKIĆ TVRDI DA GRAVITACIJA NIJE DOKAZANA? I da je Zemlja ravna ploča?! Pevačici se svi u lice SMEJALI! (VIDEO)

1 min read

Pevačica Andreana Čekić postala je hit na društvenim mrežama, pošto je kratak snimak jednog njenog gostovanja završio na Tviteru uz poruku: “Deco, idite u školu”. Naime, tokom igrice u kojoj se zabavila sa ostalim gostima jedne emisije, ona je tvrdila da gravitacija “nije dokazana stvar”. Isprva su svi pomislili da se šali, jer “se loše nosi sa negativnim bodovima”, međutim ubrzo je stvar postala veoma ozbiljna. 

Na pitanje voditelja šta se desi kada skoči, da li se vrati na zemlju, ona je dala potvrdan odgovor, ali naglasila da to u suštini nema nikakve veze sa gravitacijom. Istog trenutka, nastao je lom. 

“Gravitacija je nedokazana stvar! Da bi skratili ovu priču… Nedokazana stvar!” uzvikivala je Andreana tokom jedne igrice u “Amidžiju”. 

“Kako nije dokazana?!” zgranuto ju je upitao Ognjen. 

“Nije dokazana. Samo je neko rekao, eto, da masa ovako pada na pod i to je gravitacija”, mirnim tonom odgovorila je pevačica. 

“A kad skočiš, jel se vratiš na zemlju?” upitao ju je dalje voditelj. 

“Vratiš se, ali zato što si masa, ne zbog neke gravitacije i nekog magnetnog polja”, sigurna je bila Andreana, a tviteraši to nikako nisu mogli da propuste a da ne podele sa svima. 

Ona je, takođe, rekla da veruje da je Zemlja ravna ploča.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!