“Bacao me je na krevet, bila sam i na podu”: Nadežda u suzama progovorila o incidentu sa Tomom
April 26, 2024

“Bacao me je na krevet, bila sam i na podu”: Nadežda u suzama progovorila o incidentu sa Tomom

2 min read

Nadezda Biljic bila je gošća emisijie “Zadruga – narod pita”, gde je pričala o incidentu koji je imala sa dečkom Tomom Panićem. Podsetimo, ona tvrdi da ju je maneken pretukao, a u studiju televizije “Pink” ispričala je svoju stranu priče.

– Desilo se to da smo malo više popili, on je flertovao sa devojkama, šta se desilo u njegovoj glavi, ja to ne znam. U mom stanu ne postoji staklena flaša, već samo staklena čaša, koja se verovatno odbila o zid i udarila njega u glavu. Da me je tukao pensicama, da me je zverski tukao, jeste me tukao. Govorio mi je da sam bolesna devojka koja treba da se leči. Ja njemu ništa nisam uradila toliko loše da bi me on zverski tukao. Nisam spavala 48 sati. Moj stan je pun krvi. Još uvek sam zbunjena i ne znam šta se desilo. Ja želim njemu mnogo sreće u životu, a ono što bih želela jeste da ga sretnem sa ženskim detetom – rekla je Nadežda i nastavila:

-On je poljubio jednu devojku na “blic” u mom prisustvu, a pre toga je na splavu flertovao sa drugim devojkama, to je bilo takvo poniženje. Ja želim njegovoj mami da poručim da se ona ne sekira, to je jedna divna žena. Osećam se jadno i bedno. Osećam se kao ker, koga šutneš – navodi Biljićeva i dodaje:

– Sve je veoma sveže. Ja treći put ovo doživljavam, mislim da je stvarno dosta. On je prvi koji je osudio ono što je meni Miki uradio. Verovatno je u meni problem, ja biram idiote. Nakon batina i slomljene čaše, on je mirno zaspao. Ja sam tada pozvala policiju i policija je došla u roku od pet minuta. Ja sam se plašila da ukoliko on nešto čuje da će da me samelje. Njega je policija privela, a on je bio hladan kao led. Ja njemu nisam raskrvarila glavu, nisam ga gađala oštrim predmetom. Ja sam njemu udarila šamar, a onda sam dobila ozbiljne batine. Bacao me je na krevet, bila sam i na podu i u stojećem položaju. Ja ne mogu da verujem da je to čovek o kome sam ja sinoć pričala. Ne, definitivno je u meni problem, ja biram pogrešne muškarce – zaključila je Nadežda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!