“Budi kraljica kao Mina, pa priznaj odakle ti novac!” Gledalac isprozivao Anu, ona poludela (VIDEO)
March 4, 2024

“Budi kraljica kao Mina, pa priznaj odakle ti novac!” Gledalac isprozivao Anu, ona poludela (VIDEO)

2 min read

U emisiji “Narod pita” u kojoj je gostovala Ana Korać nastao je opšti haos kada se uključio gledalac i pitao Anu odakle joj novac za skupocenu garderobu i automobile.

Koraćevu je iznenadilo pitanje, želea je da izbegne odgovor, dok je gledalac bio veoma uporan, ali pristojan.

– Ana uporno tvrdi da se bavi modelingom, a svi dobro znamo koliki su honorari i da od toga ne može da se živi u Srbiji.. Nacija nije luda, znamo koliko koštaju njene operacije, njena garderoba, automobili. Neka mi Ana kaže kako sve to može od modelinga. Odakle joj novac, kakve su to reklame, osim onog Slobinog spota za koji kaže da nije dobila novac... Znam šta si radila u Instanbulu pred Zadrugu 1 i sa kojim poznatim fudbalerom si se videla   dodao je na kraju gledalac u uživo uključenju u emisiju.

– Možeš da ispadneš kraljica kao Mina Vrbaški,  pa da priznaš pred celom nacijom – dodao je gledalac koga je zanimao odnos Ane i Kritine Kockar.

Ana Korać

Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Mislim da sam toliko puta pričala o tome. Gospodine, mislim da je vreme da spavate! Ako već sve znaš o mom životu, nema potrebe da me pitaš – odgovorila je Koraćeva.

 Zbog čega si se posvađala sa Kijom? Znamo svi sa kim si se družila ranije. Zbog čega ona ima telohranitelje kad je sve tako bajno i sjajno?- nastavio je, pak, gospodin.

– Sa svojim prijateljima imam odličnu komunikaciju, ko mi je bio prijatelj pre, ostao je. Moji prijatelji su pored mene –  besna je bila Ana.

Šta je sve gledalac pitao Anu i kako je ona regovala pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!