Budi se, sve je spremno: Miljana krenula na kiretažu, evo kako je Kulićeva reagovala
June 15, 2024

Budi se, sve je spremno: Miljana krenula na kiretažu, evo kako je Kulićeva reagovala

2 min read

Ovih dana glavna tema u Bijeloj kući jeste Miljanina trudnoća kao i da li će zadržati bebu ili će ipak otići na kiretažu, i tako okončati “neželjenu” trudnoću sa Zolom. Od samog početka Zola je protiv ove odluke, dok je na neki način podržala Marija Kulić!


Mišljenja su podijeljena, a ono što je interesantno, jeste upravo Marijina upornost da Miljanu dozove pameti i konačno je odvede na zakazanu kiretažu.

Tako je bilo i ovog jutra. Marija je sva zajapurena požurila da probudi Miljanu kako bi krenula put doktora, međutim, po svemu sudeći, izgleda da se Miljana još uvijek lomi i razmišlja šta da uradi, jer, srce kaže jedno, razum drugo.

– Budi se, djevojke čekaju, ustaj i kreni, sve je zakazano – bila je uporna Marija.

Miljana sva bunovna nije znala gdje se nalazi, ali je jasno rekla da zakazani prekid trudnoće odlože za neki drugi dan.

– Ne može, danas je taj dan, nema poslije. Ustaj kad ti kažem, djevojke te čekaju. Spavaj u putu, ali kreni – insistirala je starija Kulićka.

U jednom trenutku je izrevoltirana izašla iz sobe, a Miljana je probudila Zolu, dala mu lijekove i zatražila upaljač, vjerovatno kako bi dok konzumira cigaretu imala vremena da još jednom dobro razmisli da li da krene ili ne.

Ipak, došlo je do neočekivanog obrta! Miljana je ustala, ali se očigledno nakon sastanka sa ljudima iz produkcije predomislila i vratila se da legne u krevet sa Zolom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!