DA JE BILO KO DRUGI, ZADRŽALA BIH DETE! Miljana Kulić priznala sve o odnosu sa Zolom, a onda otkrila kad ide na kiretažu
May 24, 2024

DA JE BILO KO DRUGI, ZADRŽALA BIH DETE! Miljana Kulić priznala sve o odnosu sa Zolom, a onda otkrila kad ide na kiretažu

1 min read

Miljane Kulić ponovo je u drugom stanju, a njena majka Marija već se oglasila i rekla da njena ćerka neće roditi to dete, pogotovo ne Zoli, koji je otac. 

– Ja sa dotičnom personom neću da se nadglašavam. Nikome nisam htela da pričam, ali je od srede test pozivan. Mini sam to rekla, i zamolila je da nikome ne priča. Posle toga od srede je Ivana Šašić sa mnom radila test, i ja sam već dvadeset dana osećala da se nešto dešava. Ja sam svih ovih dana imala mučnine, vrtoglavice, i to nisam ja. Spavala sam po 20 sati i ostalo. U četvrtak je test opet bio pozitivan, i u nedelju je Maja plakala kod mene i kako se popela na gelender, ja sam rekla da imam veće probleme od nje i da sledeće nedelje idem na kiretažu. I jutros sam saznala – rekla je kroz suze Miljana.

FOTO: PRINTSCREEN

– Da je bilo ko drugi, zadržala bih dete. Ja sam se uverila kakav je on posle svega, apsolutno mi se zgadio. Ovo se svima događa, pričale su mi žene, imaju dva deteta i sticajem okolnosti ostanu trudne po treći put. Ovde mogu da morališu koliko hoće. Nikako nisam reagovala kada sam videla dve crte, iskreno – objasnila je Kulićeva, pa dodala da razgovora sa Zolom neće biti.

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!