David se pomirio sa bratom Dejanom, a evo kako je protekao susret i ko je sve bio sa njima (VIDEO)
April 21, 2024

David se pomirio sa bratom Dejanom, a evo kako je protekao susret i ko je sve bio sa njima (VIDEO)

1 min read

Bivši učesnik Zadruge, David Dragojević nakon izlaska iz rijalitija rešio je da izgladi odnose sa svojim bratom Dejanom, te je tako odlučio da se sastane sa njim i reše nesporazum zbog kojeg duže vreme nisu bili u kontaktu.

Njihovu zajedničku sliku objavila je Dejanova žena Dalila i uz to uputila jaku poruku, na osnovu koje bi se moglo zaključiti da su braća ponovo u odličnim odnosima.

– Jer tvoja tuga i mene boli, više od svega brat te voli, jedina ljubav što večno traje, ljubav je brata što bratu daje, zajedno mi smo od malena, svuda sam te pratio ko sena… I neka ceo svet zna, za koga bih mogao da umrem ja – napisala je Dalila uz fotografiju Dejana i Davida Dragojevića.

Na osnovu objava koje su osvanule na društvenim mrežama reklo bi se da se i njihove izabranice Dalila i Ana Korać u odličnim odnosima, te su se tako snimile dok su zajedno pevale u automobili, dok je David vozio, a pored njega je sedeo brat Dejan.

Podsetimo, David i Dejan Dragojević svojevremeno su zajedno učestvovali u rijalitiju “Parovi” prilikom čega je došlo do sukoba između njih, a nakon toga njihovi odnosi su se dodatno pogoršali, jer su se u svađu umešale i njihove izabranice Dalila i Davidova tadašnja devojka Aleksandra Subotić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!