ĐOLE REŠIO DA ISPRIČA SVE! O Luninoj alopeciji, batinanju, drogiranju, raku, Anabelinim histerijama: Ništa nije PREĆUTAO
May 24, 2024

ĐOLE REŠIO DA ISPRIČA SVE! O Luninoj alopeciji, batinanju, drogiranju, raku, Anabelinim histerijama: Ništa nije PREĆUTAO

6 min read

Djole iskreno je progovorio o svemu što se poslednjih dana “vrti” u “Zadruzi”, a onda i istakao da mu je namera da se posavetuje sa advokatom, jer ga “uvlače u rijaliti priču bez njegovog pristanka i odobrenja”. On tvrdi da Luni “rođena majka pravi sve probleme”, a bez pardona pričao je i o mlađem bratu Gagiju, kao i Marku Miljkoviću, za kojeg tvrdi da je “i te kako svestan u kakvoj se situaciji nalazi.”

“Rijaliti program je zabava u kojoj takozvani rijaliti igrači treba da ispljuju nekog da bi taj program bio gledan. I vidi koga nazivaju rijaliti igračima? Koja su uopšte pravila da budeš dobar rialiti igrač i šta to znači? Ko je izmislio ta neka pravila i u koju školu se ide da to završiš? Da li je dovoljna ulična škola, da se što bolje svađas, psuješ, biješ, polivaš vodom i vređaš i odneseš pobedu?! Evo sada i Anabela i Luna i svi ti ljudi koji su tamo, oni su pristali da uđu u tu priču i da zarađuju novac na takav način. Tamo neko iz produkcije veoma dobro zna koga će da pozovu za takav vid programa i zabave. Stavili su Gagija, koji ima rupe u svojim izjavama. On se, jadan, i ne seća mnogih stvari koje su se dogodile iz perioda kada se drogirao. S druge strane imamo jednu Anabelu i Lunu, koje su, kada sada razmišljam sa ove tačke gledišta, napravile jednu priču i skovale plan kako da zarade lake pare”, počeo je denser, zgrožen pričom kojom su i na koji način predstavili njegovog brata.

“Predstavili su Gagija kao jednog nasilnika, a ja znam da je on samo jednom, i to tada kada su se vraćali iz Makedonije, nju udarao. A kako bi ti reagovala da te neko poliva vodom, vuče i čupa? Da li bi uzvratila toj osobi? Ona je njemu u autu tada radila isto što sada radi u ‘Zadruzi’. Polivala ga je vodom i unosila mu se u facu i to dok je vozio automobil, i onda je on reagovao tako kako je reagovao. Pa mogli su oboje poginuti, on je vozio. Svi njihovi problemi su nastali kada je ona malo sazrela, jer se ona za njega udala veoma mlada. Oni su došli u neke godine kada su im mišljenja razmimoilazila i ona je stalno nasrtala na njega fizički. Zašto ne prizna to i zašto o tome ne priča javno? Zašto ne potvrdi to, pa svi mi to znamo?! Gagi je dolazio kući kod pokojne mame sav izgreban i to u dva, tri sata noću. Ona nije imala nikakav temelj u svom životu i celog života je zavisila od Gagija, što je slučaj i sada u ‘Zadruzi’, jer na njegovom imenu opet uzima pare. Ona je celog života bila otvaračica usta. Svi znamo da ona nije pevala na početku grupe, a i u njoj se našla samo zato što je u tom trenutku bila Gagijeva devojka i dobro izgledala. Ona uopšte nije bila u planu na duže staze za saradnju i ne bi opstala u grupi, da se niije udala za njega.”

Kako se dalje navodi, o tome u kakvim je odnosima sa Gagijem, Đole kaže:

“Gagi je moj mlađi brat koji je u mojoj grupi bio pet godina. Za to vreme je naučio da igra i video kako i na koji način treba da se radi. U trenutku kada je poželeo da izađe iz grupe, ja sam ga podržao. On je tada napravio pesmu ‘Samo u Snu’, a ja i Slađa smo uradili ‘Idemo na mars’. Ja sam mu pomagao i još me je on tada pitao da li da uzme Anabelu za pevačicu. Ona je tada došla iz Švedske i on je zamolio da bude u spotu. Nakon toga ju je angažovao da pevačicu u grupi i tako je nastala najveća otvaračica usta svih vremena i sada posle svega ona misli da je zaista nešto zavisilo od nje i da je ona ta koja je nešto napravila u grupi. Kada su krenuli prvi problemi, kada je on dolazio kod nas sav izgreban, on nije dao nama da se mi mešamo u tu priču i mi smo iz tog razloga ćutali. I tako je živeo, sve dok jednog dana Anabela nije došla kod mene i rekla da se Gagi drogira. On je slab karakter, slab je kao čovek i nije mogao da podnese svu tenziju i probleme koje je ona pravila i to je jedini razlog što se on, bežeći od kuće, u kojoj nije mogao da bude zbog žene koja je stalno histerisala i napadala, odao narkoticima. Međutim, Anabela je dosta neiskrena u svojim izjavama, pa je prećutala da sam ja taj koji je odmah sutradan, po saznanju da se on drogira, zajedno sa njom i njim otišao kod psihologa na seansu. Ona to nije rekla, jer ne kaže ništa što ne ide u prilog njenoj tužnoj životnoj priči, u kojoj je samo ona patila i samo ona bila uz Gagija uvek. Odmah nakon te prve seanse, psiholog je rekao da ubuduće dolaze njih dvoje sami, zbog čega sam se ja povukao, ali vrlo jasno stavio do znanja Anabeli da sam tu za šta god treba, od finansijske pomoći, do bilo koje druge. Moram da priznam da je tačna priča da ja nisam bio uz Gagija tada kad je dobio batine, ali sam mu ja rekao, posle tog prvog pokušaja lečenja, ako nastavi da se drogira, da mene neće biti u njegovom životu. Kada se to desilo, ja i on nismo pričali, jer se on vratio drogiranju i mene, iz tog razloga, niko nije obavestio o tome, jer od tada ni sa Anabelom nisam bio u kontaktu. Kada je prestao da se drogira, pre četiri godine, ja sam mu našao pevačicu, koja je do tada bila igračica u mojoj grupi, izbacio je novu pesmu ‘Pali anđeo’ i lično sam mu ja kupio auto da bi imao sa čim ići na nastupe. Gagi meni duguje 8.200 evra od tada i ja nikada nisam pomenuo to, niti sam tražio do dana današnjeg”, priča Đole.

FOTO: PRINTSCREEN

Đole se u razgovoru dotakao i izjave svoje sestre Nađe, koja je rekla kako Anabela decu ucenjuje samoubistvom, što je i sam potvrdio.

“Luna sve što govori, govori zato što mora, jer ako to ne uradi, zna da je očekuje haos i ucene. Anabela je odmah ucenjuje do te mere da priča da će se ubiti. Ako ne uradiš ovo – ubiću se, ako ne uradiš ono – ubiću se i to zna cela naša familija, zato je Nađa to i izjavila, a Anabela potvrdila sinoć, samo što se ona pravda pričom kako je njoj to uzrečica. Čuj, uzrečica ti je da ćeš se ubiti, ako dete ne radi po svom. Vidi, ona se potrudila da napravi Luni ime, da bi živela od nje, zato ju je i vezala toliko uz sebe. To je suština ove priče, jer ako ona ode sa Markom, on će će je usmeriti na drugu stranu i Anabela će izgubiti, zato se ona tako grčevito i bori da ih razdvoji, plasirajući priču kako joj je Luna ogadila Marka. Njoj samo treba razlog za koji će se uhvatiti, da bi sprovela svoju priču u delo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!