Dragana Mitar pretučena ispred zgrade! Cijela glava u zavojima: Pritekli joj u pomoć tek kada je počela da vrišti
April 21, 2024

Dragana Mitar pretučena ispred zgrade! Cijela glava u zavojima: Pritekli joj u pomoć tek kada je počela da vrišti

1 min read

Nepoznati napadači ispred jedne zgrade nekoliko puta su udarili u glavu pesnicama bivšu zadrugarku Draganu Mitar, koja se nalazi u Budvi na odmoru. Kako se navodi, iako se uprkos zabrani prilaska tamo ipak susrela sa još uvijek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem i njegovom novom djevojkom, ne može argumentovano da ga okrivi, ali joj nije nimalo drago što je i on tu.

“Susret se desio u jednom butiku i on je odmah izašao jer ne smije da ima ikakav kontakt s njom. Već sutradan ona je napadnuta ispred svoje zgrade kada je u večernjim satima krenula do prodavnice. Dragana nije vidjela ko je s leđa udara jer je bio mrak, ali kada je zavrištala, dva momka su pobjegla. Olja Bajrami čula je viku, odmah je istrčala iz stana i zatekla preplašenu Draganu, kojoj je zatim ukazana pomoć”, prenosi Srbija Danas pisanje Sveta.

Dragana je kasnije i viđena sa prevojem oko glave, ali nije željela da komentariše situaciju. Svakako, kako se navodi, priznala je da joj nije drago što je njen muž u Budvi, jer je on ranije fizički i psihički zlostavljao.

.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!