Drama u Americi: Stanija pričala sa Markom, a onda se odjednom srušila i završila u bolnici
April 26, 2024

Drama u Americi: Stanija pričala sa Markom, a onda se odjednom srušila i završila u bolnici

1 min read

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević trenutno boravi u Americi gde je nedavno doživela pravu dramu kada joj je iznenada pozlilo, pa je pala nasred ulice i završila u bolnici.

Stanija je telefonom razgovarala sa svojim dečkom Markom Markovićem kada se srušila na ulici, dok su slučajni prolaznici pokušavali da joj pomognu Marko ju je panično dozivao preko telefona.

– Stanija je krenula u šetnju i pozvala je Marka, kod nje je bilo baš nešto rano ujutru, a kod nas je bilo popodne uveliko. Smejala se, prepričavala Marku šta je sanjala i samo se srušila – počeo je priču dobro obavešten izvor.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, Foto: Instagram/stanijadobrojevic

– On je panično vikao i dozivao je, uplašio se, a onda su brzo pritrčali ljudi koji su se našli tu. Brzo je stigla Hitna pomoć koju je neko zvao. Marko je bio uplašen jer je Stanija imala zdravstveni problem i nije mu bilo jasno šta se desilo. Međutim, ona mu se nakon sat vremena javila iz bolnice i rekla da je sve u najboljem redu, samo joj je organizam bio iscrpljen. Nije jela, trenirala je i to jutro kolabirala! Brzo je puštena iz bolnice, a Marko joj je rekao da će da spakuje kofere i dolazi kod nje da je pazi – ispričao je izvor blizak Markoviću.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!