EVO GDJE SE NALAZI PUTINOVA KĆERKA, zavirite u luksuznu PALAČU: Saznala se njena tajna lokacija (FOTO)
September 22, 2023

EVO GDJE SE NALAZI PUTINOVA KĆERKA, zavirite u luksuznu PALAČU: Saznala se njena tajna lokacija (FOTO)

1 min read

ako službeno stoji da ruski predsjednik Vladimir Putin ima samo dvije kćeri, Mariyu i Katerinu koje je dobio s bivšom suprugom Ljudmilom, u posljednje se vrijeme mnogo piše i o njegovoj kćeri Luizi koju je dobio s čistačicom Svetlanom Krivonogikh.

18-godišnja djevojka pravog imena Elizaveta Vladimirovna nedavno je uklonila svoj Instagram profil nakon što je dobila na hiljade užasnih komentara zbog invazije Rusije na Ukrajinu. ‘Sjediš li u bunkeru?? Poput štakora?’, glasila je samo jedna od poruka. Drugi su je osuđivali jer uživa u luksuznom načinu života dok njezin otac uzrokuje globalnu tragediju.

Pisali su joj da je ‘kći ubojice, ratnog zločinca, psihopata i narkomana’, a mnogi komentari uključivali su ukrajinsku plavo-žutu zastavu. ‘Ruski narod mora ustati protiv ovog diktatora. Ne želiš imati ništa s njim’, poručio joj je jedan korisnik društvenih mreža.

Nakon što je nestala s društvenih mreža, nije uopće bilo poznato gdje se Elizaveta nalazi, sve do nedavno kada je otkriveno da se vratila u luksuzno imanje u Sankt Peterburgu. Kako prenosi Mirror, vrijednost palače, prije nedavnog pada zbog ruske invazije i sankcija, iznosila je oko 1.7 miliona funti. Prostrana vila od 1.312 kvadrata, koju je izgradila njemačka kompanija “Engel & Voelkers”, nalazi se u elitnom dijelu grada – Fontanka 76.

fpaernowyaeyfv5
Izvor: Story.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!