Filipova majka Indira u šoku zbog njega i Krunićke: On nema blage veze ko je Jelena, sigurno će se razočarati kad sazna! (FOTO)
April 17, 2024

Filipova majka Indira u šoku zbog njega i Krunićke: On nema blage veze ko je Jelena, sigurno će se razočarati kad sazna! (FOTO)

2 min read

 Nisam ja znala da se od jednog poljupca odmah dobija snajka, to kod nas malo duže traje (smijeh) – rekla je nasmijana Indira na samom početku razgovora za Pink.rs, a potom je nastavila:

– Šta da vam kažem, rijaliti veza… Da vam kažem nešto, ja svom djetetu ne biram sreću, iskreno. Šta bih ja željela nije bitno, bitno je šta on želi i kako se on osjeća. Meni je samo važno da je on zadovoljan i sretan! On sebi bira vezu, s kim će da provodi vrijeme, s kim će da mu bude prijatno i ugodno… Ja nikad nisam birala svojoj djeci veze, niti imam namjeru – pravdala se Reljićka.

Međutim, ubrzo je jasno istakla da njen sin ne poznaje dovoljno Krunićevu, zbog čega se tako olako upustio u vezu s njom.

– Ona je sad trenutno tako kulturna, fina, nije agresivna i to sve… Ovo je vrlo važno – Filip živi u inostranstvu, kada je Sara bila u rijalitiju, samo je pratio na portalima šta se dešavalo oko Sare, a tad ne znam ni čak je bila Krunićka tamo… On nema pojma kakav je ko, razumijete?! On nije tu! – pravdala se Indira, koju smo pitali da li bi se Filip razočarao kada bi saznao za njene incidente, ali i vrele akcije u “Zadruzi” prethodnih godina, budući da on, kako mu majka tvrdi, u to nije upućen.

– Sigurno bi se razočarao, on nema pojma… On ne zna. Ona ako ostane ovakva kakva jeste, to je super, ali… Ako se pokaže onakvom kakva jeste, mislim da će se on razočarati. Ja ne mogu da kažem da sam razočarana, samo sam malo iznenađena, ali s druge strane znam da on nema blage veze, da nema pojma ko je ona – iskrena je bila Indira, koja je na kraju ipak dodala da je Jelena “dobar drug, te da se prema njenom sinu lijepo ponaša”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!