Gagi morao da bira između Anabele i milion dolara! Bio je na teškim mukama, a onda prelomio
September 21, 2023

Gagi morao da bira između Anabele i milion dolara! Bio je na teškim mukama, a onda prelomio

2 min read

Gagi je iz dobre namere pokušao da pomogne Miljani i Zoli delivši im adekvatne savete iz ličnog iskustva. Međutim, tako ćaskajući došli su na temu Anabelinog i Gagijevog odnosa, a Čolićevo pitanje Đoganija je ostavilo malo zatečenim i zbunjenim.

Naime, Zola je stavio Gagija na teške muke.

– Imaš dve opcije, da ostanete koretni i u dobrom odnosu i u tom slučaju neko ti donese milion evra u kešu, a druga opcija je, da dobiješ milion evra u kešu, ali kad izađeš ovde, živiš sa Anabelom do kraja života, budete zajedno? Znači, poenta priče je da li želiš da uzmeš milion i imaš korektan odnos sa njom ili da budeš sa njom – upitao ga je Zola.

Đoganiju se ovo pitanje učinilo vrlo interesantnim, a njegov odgovor šokirao ih je.

– Zanimljivo je. Bravo, Zola. Uzeo bih milion evra. Realan sam, znam da od ovog drugog ne bi ništa bilo. Sve bi bilo kako treba da ima ljubavi, onda ne bih uzeo novac, vratio bih se porodici. Možda postoji ljubav sa moje strane, ali ne možemo da budemo zajedno zato što više nismo iste osobe. Bude 10 dana dobro, 15. dana problem. Nije to više to, biti sa nekim, a mnoge stvari su se promile. Nije to ta draž, sve je potrošeno, ona mene poznaje i ja nju, ali to bi bilo mučenje. Ja odem sa njom na kafu, popričamo… – odgovorio je Gagi.

U njihov razgovor uključila se i Miljana, koja je smatrala da se Zola šali na račun Đoganija.

– Ti sprdaš čoveka, ja ga zovem da ozbiljno razgovaramo sa njim – pobunila se Miljana.

Kompletan video pogledajte ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!