Gagi uporedio Lunu i Anastasiju, pa sve iznenadio onim što je rekao o Cecinoj ćerki!
February 23, 2024

Gagi uporedio Lunu i Anastasiju, pa sve iznenadio onim što je rekao o Cecinoj ćerki!

2 min read

Luna Đogani po izlasku iz Zadruge ozbiljno se bacila na posao, te tako već uveliko priprema pesme koje će predstaviti publici, međutim njenom ocu Gagiju smeta što njegova bivša žena Anabela Atijas poredi njihovu mezimicu sa Cecinom ćerkom, Anastasijom Ražnatović.

– Ne znam zašto Anabela potencira Lunu i Anastasiju, zašto uopšte pravi poređenje sa njom.Očigledno se Anabeli dopada Anastasija, njena pesma, taj celokupni stil, ali mora da shvati da je Luna jedinka za sebe i da ne može da se poredi sa Anastasijom. Lunu voli narod, ima armiju fanova, popularna je na svoj način i nikada se neće meriti sa Anastasijom jer Luna je Luna. A, Anastasija je Anastasija, Cecina kćerka – istakao je Gagi.

Luna Đogani, Anastasija Raznatovic.

Anastasija i Luna, Foto: ATA Images, Nalbantjan

Denseru takođe smeta što je Anabela brigu o Luninoj muzičkoj karijeri preuzela na sebe i time ga potpuno isključila iz svih poslova, te tvrdi da ima daleko više iskustva u tom polju od bivše žene.

Zadruga 2019 Finale

Anabela, Foto: Nikola Tomić

– Anabela je preuzela sve oko Lunine karijere, a mene je iz svega izuzela. Nemam veze s time, popričaću sa Lunom, pa ćemo da vidimo koga će izabrati da joj vodi posao. S obzirom na to da se ja bavim tim poslom veoma dugo, vodio sam i Anabelinu karijeru, verujem da će Luna biti više na mojoj strani. Ja sam kiler u svom poslu i mogu bolje da zaštitim Lunu i profesionalno i kao otac. Anabela se zaigrala u celoj priči – zaključio je on.

Zadruga zurka

Luna i Gagi, Foto: Nikola Tomić

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!