Gastoz otvoreno o odnosu sa Lunom, pobedi u Zadruzi, ali i zašto neće da učestvuje u njenom spotu!
May 1, 2024

Gastoz otvoreno o odnosu sa Lunom, pobedi u Zadruzi, ali i zašto neće da učestvuje u njenom spotu!

2 min read

Nenad Marinković Gastoz privukao je veliku pažnju kada je pobednica Zadruge 2, Luna Đogani priznala da je imala kratku aferu sa njim, dok su u spoljnom svetu tvrdili da su samo prijatelji.

Gastoz se svojevremeno kao specijalni gost pojavio na jednoj žurki u Zadruzi, a Luna je u to vreme bila u vezi sa Markom Miljkovićem, pa je odlučila da ignoriše svog druga.

Luna Đogani, Gastoz

Luna i Gastoz, Foto: Instagram/luna_djogani

Ona je takođe u jednom trenutku izjavila da ju je Gastoz razočarao i da više nema lepo mišljenje o njemu.

Nakon svega Marinković je otkrio u kakvim je sada odnosima sa Đoganijevom s obzirom da je raskinula sa Miljkovićem dan pred veliko finale u Zadruzi.

– Nebitan je Marko u mom životu, meni je drago da sam sa Lunom ostao u dobrim odnosima i ona će i dalje biti moja drugarica. Srećan sam što je pobedila, zaslužila je to i želim joj sve najbolje u životu, nadam se i da je sa njom i njenim roditeljima sve u redu, tako da to bi bilo to – rekao je Gastoz.

Nenad Marinković Gastoz

Gastoz, Foto: ATA Images

Đoganijeva je započela aferu sa njim na snimanju spota za njegovu pesmu “Antidot”, a na pitanje da li ga je Luna pozvala da bude u spotu za njenu prvu pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana, odgovorio je sledeće:

– Nije me pozvala da budem u njenom spotu, a ne bih ni mogao da budem jer sam ja izvođač, a ne maneken. Sve u svemu, želim joj sve najbolje u karijeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!