Gastoz se pred punim splavom obratio igračici koju su 4 momka pokušala da odvuku u kola i siluju
June 15, 2024

Gastoz se pred punim splavom obratio igračici koju su 4 momka pokušala da odvuku u kola i siluju

2 min read

Rijaliti učesnik Nenad Sinđelić Gastoz (27) nastupio je prethodne noći na jednom beogradskom splavu, na kojem je igrala poznata igračica Zorica Antić.

Čim se popeo na scenu, Gastoz se obratio Zorici, koja je 26. avgusta na svom Instagram profilu objavila potresnu priču – da su 4 momka pokušala da je uvuku u kola i da su joj pretili, te da su hteli da je siluju.

– Veliki aplauz za našu Zoricu! Ljubi brat… Ne sme niko da te dira, bre, mamu im je*em u pi***! – kazao je Gastoz, aludirajući na muškarce koji su je napali.

Podsetimo, Zorica je na Instagramu objavila sledeće:

– Ne znam koliko je pametno da o ovome pišem na društvenim mrežama, jer generalno, svoj privatni život ne izlažem javnosti… U ponedeljak uveče su me pratila četiri mladića u 00:30 h (u to vreme sam se vraćala iz plesne škole). Pre svega toga, jedan od njih mi je slao jako uvredljiv i uznemiravjući sadržaj poruka, sa po kojom pretnjom, ali pošto jako puno muškaraca dnevno blokiram zbog konverzacije (deco izvini) “Silovaću te!”, “Je*aću te!” slike polnih organa i slično, odlučila sam da i taj kontakt blokiram – napisala je Zorica.

– Pratili su me od trafike (gde izlazim iz autobusa) do zgrade. I kada sam bila već ispred ulaza, jedan od njih me je verbalno napao, da sam ovo, da sam ono, da uđem u kola, milom ili silom, i još mnogo toga, pošto od straha koji sam doživela, imam rupe u sećanju… Minut nakon što se on drao na mene, izašla su još trojica, sa namerom da me uguraju u auto uz nastavak vređanja mene naravno… – otkrila je Zorica i dodala:

Zorica Antić

Zorica Antić, Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

 Žensko sam, sama sam, nije nimalo naivno. Počela sam da se branim rečima i poletela ka ulaznim vratima, da otključam interfon i zatvorim ta ista vrata da ne mogu da uđu… Međutim, stigao me je i pesnicom udario u glavu, gde sam pala i dobila potres mozga. Tada su pobegli.

 Nadležni reagovali nisu, nije bilo kamera. Trafika takođe kamere nije imala jer su me tu čekali. Ne znam šta da kažem povodom ovoga, od ponedeljka ne spavam bez noćnih mora, strah me je da izađem na ulicu, glavobolje i vrtoglavice sam sve do juče imala nesnosne… – napisala je Zorica na svom Instgarm storiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!