“Grozno je kad znate da nemate šansu”: Nadeždina majka i dalje ima traume zbog ćerke
May 17, 2024

“Grozno je kad znate da nemate šansu”: Nadeždina majka i dalje ima traume zbog ćerke

2 min read

Nadeždina majka Slavica Biljić najavila je da će podneti tužbu protiv Mikija Đuričića koji je pretukao njenu ćerku u Zadruzi 2, zbog čega je na odsluženju jednogodišnje kazne u vidu kućnog pritvora.

Slavica se prisetila momenta kada je saznala za nasilje koje se dogodilo u Zadruzi nad njenom ćerkom.

– Nije trebalo to da se desi, ja sam protiv nasilja u porodici i uopšte prema ženama. Ja sam to i pričala, radila sam noćnu smenu, ugasila sam internet, žurka je, ja ne volim da gledam kada oni piju alkohol i kad sam došla kući, došlo mi je milion poruka: “Sram ga bilo” i slično. Odgledali smo snimak i šokirali smo se. Grozno, ja sam se nadala da neće doći do toga, ali sam znala da hoće.Znate šta, Miki je agresivac, mislim da čovek ima problem sa tim generalno i nije mu to trebalo – rekla je Nadeždina majka, koja je otkrila da će podneti tužbu protiv Mikija.

NE DIRATI Zadrugari NE DIRATI

Miki Đuričić/Foto: A. Nalbantjan

– Biće podneta, radi se na tome, to trebaju nadležni organi da rade i završe, ne bismo davali publicitet takvim stvarima – poručila je, a zatim uputila i poruku ženama koje trpe ili su trpele nasilje.

– Ne sme da se trpi nasilje, povišen ton već govori da je nasilje u pitanju. Drugo je kad ste vi roditelj, a drugo je grdnja emotivnog partnera. Ja sam protiv toga i treba svako da prizna i da se sklanja, jer tu nema popravke, može da bude samo gore – završila je Slavica.

Slavica, Nadežda Biljić

Nadežda i Slavica Biljić/Foto: Nikola Tomić

Zbog svega se potresao i Nadeždin otac, koji je takođe velika podrška ćerki.

– On je rekao da je to bio grozan osećaj, onaj momenat kada je ona čučnula i kada je on nastavio da je bije, znate da nemate šansu, da ne možete da joj pomognete… Posle je bilo katastrofa kada je Nada ušla u kuću i kada su svi rekli kao: “Ko zna šta mu je ona rekla, pa ju je on izudarao”. Svaka joj čast, jer je sama to podnela – ispričala je Slavica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!