ISPLIVAO ŠOKANTAN TVIT MIHAILA JANJUŠEVIĆA! Dobijao pretnje smrću godinama unazad: Evo koga je naveo kao GLAVNOG krivca (FOTO)
April 27, 2024

ISPLIVAO ŠOKANTAN TVIT MIHAILA JANJUŠEVIĆA! Dobijao pretnje smrću godinama unazad: Evo koga je naveo kao GLAVNOG krivca (FOTO)

1 min read

Fotografija: PRINTSCREEN/INSTAGRAM Prema najnovijim informacijama, Janjuevijeve kolege su potvrdile da danima pokušavaju da stupe u kontakt sa Janjueviem. Njegov brat Boris je bezuspješno pokušao da ga kontaktira.

Pojavio se “tvit” u kojem se Mihailo promoviše o problemima koje ima zbog, kako kaže, brata i sestre, a kako je rekao, i pored prolaznih opasnosti, i on je zaista dugo dobijao jadne poruke dosledno.

Mihailo Janjušević
Fotografija: PRINTSCREEN TWITER – Prije otvaranja ovog profila dobijao sam poruke, prijetnje i uvrede na račun mog brata. Povukao sam se sa društvenih mreža. Objesit ćemo vas u novinama na naslovnoj strani. Svi će znati da si ovo ako si ono, to su napisali na tw itd. Takve stvari ostavljaju traga na tebi. Ne znam na čijoj sam strani trn u oku i zašto. Pišem godinama, nevezano za ovo. Nijedan običan pojedinac se ni u jednom trenutku ne može naviknuti na uvredu, i nema nikakve razlike.. Međutim, evo, sretan sam što sam u suštini ovo raščistio.. štaviše , zahvalnost na pomoći, napisao je Mihailo na svom Tviter nalogu.

Mihajlo Janjušević, Mihailo Janjušević
Fotografija: INSTAGRAM Ispostavilo se da je radio za jednu od vodećih logističkih i međunarodnih špedicija. Ako nije, Mihailo o tome nije slobodno pričao, niti je promovisao svoj rad na neformalnim zajednicama, pa mnogi misle da je živeo samo od „Onlifens” scene. .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!