Ispovijest Dalile Dragojević nakon diskvalifikacije: Istina je mnogo gora
February 23, 2024

Ispovijest Dalile Dragojević nakon diskvalifikacije: Istina je mnogo gora

3 min read

Dalila i Dejan Dragojević pobjegli su iz rijalitija, a zbog kršenja ugovora koji su potpisali sa televizijom “Pink” moraće pojedinačno da plate po 50.000 eura.

– Mogli ste čujete da sam bila vrijeđana na nacionalnoj osnovi. Niko se nije obazirao na to kada je meni Miljana govorila da smrdim na loj, poslije je došlo do polivanja ličnih stvari. Niko je nije opomenuo i jednostavno smo odlučili da napustimo “Zadrugu” – započinje Dalila svoju ispovijest i nastavlja:

– Koliko puta nam je rečeno da se nećemo ostvariti kao roditelji. To je bilo veoma ružno. Da smo sve to istolerisali sutra bi nam neko đubrivo donio pa bi nam pobacali po posteljini.

Učesnici “Zadruge” tvrde da se Dalila zaljubila u cimera Stefana Karića, te da je zbog toga pobjegla.

– To je smiješno. Mogu ja mnogo toga da izdržim, ali ne želim da se uništava nešto što sam pošteno zaradila, kupila i donijela u “Zadrugu”. Ja sam samo dečka uporedila sa Dejanom. On je za mene najbolji na svijetu, samo sam rekla da imaju malo sličnosti u karakteru i stavu i ispalo je da mi se dopada. Poslije nisam htjela da se pravdam, pa sam rekla: “Istina je mnogo gora nego što znate”.

Dalila kaže da je zgrožena time što su joj pojedini zadrugari ukrali lične stvari nakon što je napustila rijaliti šou.

– Nema nikakvih pregovora o tome da se vratimo u rijaliti. Rečeno nam je samo da oni ne odgovaraju za stvari koje su pokradene unutra. Miljana, Marko, Mina, Nataša su uzeli moje stvari. To je veoma ružno, što mi nisu krali stvari dok sam bila tamo, tada niko nije smio da im se približi. Znate kako kažu, kad mačke nema, miševi kolo vode. Neće oni mene osiromašti za nekoliko parfema i nekoliko komada garderobe što su uzeli. Neka su oni živi i zdravi – poručuje Dalila i dodaje da je srećna zbog podrške koju ona i Dejan imaju u spoljnjem svijetu.

– Da smo vidjeli koliku podršku imamo napolju i ranije bismo izašli, ne bismo sve ono trpjeli. Ja sam oduševljena, na stotine poruka podrške dobijam, ne stižem svima da odgovorim – završava bivša zadrugarka i pobjednica “Parova 5”.

Dalila tvrdi da David Dragojević, rođeni brat njenog supruga Dejana, ne želi da ima kontakt sa njima otkad su izašli iz rijalitija.

– Dejan je zvao Davida zbog svega što je izjavljivao za njega i mene, ali se on nije javio. Blokirao ga je na Viberu, mene je blokirao i na Instagramu. Nije se javio čak i kada smo ga zvali sa tatinog broja telefona – priča Dalila razočarano i priznaje da bi se sa svekrvom Biljanom pomirila:

– Dejan treba da odluči da li će se miriti sa njom, a ja sam tu da njegovu odluku ispoštujem. Uvrede kao uvrede, mnogo gore su mi pričali, pa sam prelazila preko toga. Mogu i njoj da oprostim, ali ako bi znala da se to više neće ponoviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!