IVANA NI NE SLUTI ŠTA ON RADI! Ša u isto vreme izjavljuje ljubav ženi i šalje poruke OVOJ BIVŠOJ ZADRUGARKI! Da li se među njima nešto dešava?
April 17, 2024

IVANA NI NE SLUTI ŠTA ON RADI! Ša u isto vreme izjavljuje ljubav ženi i šalje poruke OVOJ BIVŠOJ ZADRUGARKI! Da li se među njima nešto dešava?

1 min read

Pre nekoliko dana, gosti u emisiji “Zadruga – Narod pita” bili su Nenad Aleksić Ša i Pavle Jovanović, a mi smo tada uspeli da zabeležimo nešto što niko nije!

Naime, poznato je da je Ša u srećnom braku sa Ivanom Aleksić, koja mu je pružila neizmernu podršku tokom takmičenja u najgledanijem rijalitiju, ali i nakon izlaska.

Dok su trajale reklame, Ša je iskoristio priliku da se posavetuje sa suprugom oko učešća u emisiji, pa ju je ispitivao i slao ljubavne poruke putem stikera.

Autor: Pink.rs

Međutim, naš paparaco usnimio je još jednu zanimljivu poruku koju je Ša dobio i to od bivše zadrugarke Višnje Petrović. Mnogi zadrugari su mislili da između Višnje i Ša postoji neka hemija, a od kad su najavili zajednički projekat, još više su privukli pažnju. Petrovićeva je popularnom reperu poslala sledeću poruku.

Nemoj da ispadne da se družite – napisala je Višnja, a potom je Ša brzinom svetlosti sklonio poruku.

Nije sigurno na koga je Višnja mislila, ali s obzirom na to da je u emisiji Ša pričao o svom odnosu sa Draganom Mitar, kao i Sanjom i Matorom, možemo samo da nagađamo.

Autor: Pink.rs

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte ceo sadržaj poruka.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!