“Jasno je ko stoji iza tvojih napada”: JK odgovorila Lukasu nakon njegovih brutalnih statusa (FOTO)
April 21, 2024

“Jasno je ko stoji iza tvojih napada”: JK odgovorila Lukasu nakon njegovih brutalnih statusa (FOTO)

3 min read

Dobro, Karleuša dokle više??? Oduzimaš mi dragoceno vreme, ali sada si stvarno preterala sve mere i granice! Zamolio bih te da mi više ne glumiš prijatelja, jer mi prijatelj nisi! A ni ja tebi! Prijatelji se ne ponašaju prema prijateljima tako prefidno kao ti! Kako to misliš da Ceca više ne nagovara mene, tj. da me ne loži i lajkuje moje tekstove, kako bih ja u njenu korist vređao sve živo! (inače ko vređa sve živo svi mogu da vide u ovoj maloj galeriji slika na ovoj objavi) dakle ti hoćeš da kažeš da mene Ceca loži, a onda se ja napalim pa onda vređam sve živo! Tako reci Karleuša – poručio je Lukas i dodao

– Ti hoćeš da kažeš da sam ja debil koga neko može da koristi i drži ga kao svoje oružje??? A ko me je onda ložio da se svađam i pljujem onog Vranješa kada se tebi u*eravao u život, a cela nacija na čelu sa 95 posto kolega se sa tobom sprdala ! Ne veruješ? Hoćeš da ti pošaljem samo od ljudi koje znam, koji su mi slali tvoje famozne selfije za koje i dalje tvrdim da je montaža. Da se razumemo! Znači ti tvoje prijatelje smatraš za debile! Onda me niko nije nagovarao, doduše ti si malo cvilela kod moje bivše supruge, koja ti je inače super frendica, dok smo još bili ona i ja u kako tako dobrim odnosima, da me zove i moli da ti pomognem! I ja sam to uradio!! A ti si mi se zahvalila tako što si s*ala po svima nama i našem dragom prijatelju kod koga smo bili na rođendanu. A onda kad ti se odgovori se ljutiš! Uvrede daješ, ali ne primaš!

Aca Lukas

Aca Lukas Foto: A. Nalbantjan

– Podsećaš me na tvoju novopečenu drugaricu Brenu, koja godinama radi sa ljudima oko nje šta hoće, a smatra se da je Lepa Brena ikona, te ikone se ne smeju dirati, a ti trpi sve dok se ne ugušiš u go*nima koja gospođa ikona sipa po tvojoj glavi! Jesi i za to rekla da vređam sve živo! E pa u galeriji slika postoji jedna grupa izuzetno karakternih “ljudi” koji su do skoro bili najcrnji neprijatelji, vređani na najgori način, uglavnom ti njih! I gle čuda, tu istu Fakicu, je l’ tako beše, Karleuša brani od Lukasa! A Lukas nema pravo da se brani od gospođe, te iste od koje si se ti onomad osetila ugroženom, pa si sasula na nju salvu uvreda – napisao je pevač na svom Instagramu.

Zatim se oglasio još dve objave.

U međuvremenu, oglasila je Karleuša i obratila se Lukasu.

– Vidi… Aco… Ovaj press materijal od pre 10 godina koji sad objavljuješ, sigurno nisi čuvao u sopstvenoj arhivi sve ove godine. Jasno je ko stoji iza tvojih napada, ko ti šalje članke od pre deceniju i ko doliva ulje na tvoju vatru od te “nafte”. Je*aću ih ja kao i do sad. I da – u pravu si, ti i ja više nismo prijatelji. ‘Aj sad stani, trulo je i niko ne želi da ratuje s tobom. Pozz – napisala je Karleuša.

Evo i objave:

Jelena Karleuša, Aca Lukas

Objava Jelene Karleuše Printskrin: Instagram/karleusastar

Nakon ovoga, nadovezao se Lukas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!