KAD SU SKUPILI PARE, URADILI SU ZUBE: Evo kako su izgledale domaće ličnosti PRIJE VJEŠTAČKIH ZUBA – CECA JE HIT (FOTO)
May 28, 2024

KAD SU SKUPILI PARE, URADILI SU ZUBE: Evo kako su izgledale domaće ličnosti PRIJE VJEŠTAČKIH ZUBA – CECA JE HIT (FOTO)

2 min read

Naizgled mala intervencije vilice može napraviti veliku razliku, a ove fotografije koje ćete vidjeti u nastavku su dokaz.Rada Manojlović, srbijanska pjevačica i bivča takmičarka Zvezde Granda. Pjevačica Rada Manojlović jedna je od najatraktivnijih pjevačica na sceni, svoje tijelo rado pokazuje.

Milan Stanković
Jedan od najpopularnijih pevača današnjice Milan Stanković na početku karijere izgledao je potpuno drugačije!Milan se prije 10 godina takmičio u ‘Zvezdama Granda’. Ono što je interesanto jeste kako je kao tinejdžer izgledao i oblačio s u odnosu na danas.

Soraja

Jedna od najpoznatijih starleta u Srbiji, Soraja Vučelić, poznata je po atraktivnim izdanjima u kojima se može vidjeti.Na Instagram često postavi provokativne fotografije ali je sada odlučila otići korak dalje.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović duže vrijeme već u centru je javnosti a ono što je naročito zanimljivo jeste kako je izgledala prije 5 godina kada se tek pojavila na audiciji ‘Zvezda Granda’.

4
Njena izdanja u posljednje vrijeme su vjerovatno pjevačicino najprovokativnije ikada, a komentari su uglavnom su pozitivni.

Milica Todorović
Milica Todorović jedna je od najpopularnijih pjevačica na srpskoj estradi. Svaki njen korak se prati, međutim rijetko ko zna da je prije 10 godina eksperimentisala i snimila svoju prvu rep pjesmu koja nije postila uspjeh.

5-2
Emina Jahović
Emina Jahović poznata je kao dama koja dosta vodi računa o svom izgledu. Uprkos tome što je Emina majka dvoje djece, pjevačica pronađe vrijeme za sebe i redovne vježbe.

Emina Jahović poznata je kao dama koja dosta vodi računa o svom izgledu. Uprkos tome što je Emina majka dvoje djece, pjevačica pronađe vrijeme za sebe i redovne vježbe. Međutim, Emina je u posljednje vrijeme bila na rigoroznoj dijeti, te je proredila treninge.

Voja Nedeljković

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!