Katarina iz Novog Sada tvrdi: Videla sam se sa Markom posle Zadruge, Lunu je prevario sa mnom!
May 8, 2024

Katarina iz Novog Sada tvrdi: Videla sam se sa Markom posle Zadruge, Lunu je prevario sa mnom!

1 min read

Iako su se nakon završetka Zadruge 2 Luna Đogani i Marko Miljković pomirili i delu da je između njih dvoje sve u redu, pojavila se žena koja tvrdi da je Miljković Đoganijevu prevario sa njom.

Izvesna Katarina S. iz Novog Sada navodno je bila u vezi sa Miljkovićem pre uslaska u Zadrugu 2, a on joj je obećao da će nakon rijalitija ponovo biti zajedo.

– Marka poznajem dve godine, a prošlog leta buknula je naša ljubav. Rekao mi je da ide u “Zadrugu” i ja sam znala da će tamo naći neku devojku jer on ne može da bude sam. Nisam prestajala da ga volim ni kada je bio sa Lunom, a najsrećnija sam bila kada su raskinuli – ispričala je Katarina.

Luna i Marko

Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Nekoliko dana nakon “Zadruge 2” Marko i Katarina navodno su se videli i tom prilikom je Marko, kako se priča, prevario Lunu.

– Pozvala sam ga kada je izašao, videli smo se jedne noći u kafiću na Novom Beogradu i tada mi je rekao da i on mene voli. Poljubili smo se na parkingu jer je on žurio, a onda je odjednom prestao da se javlja i blokirao me je na svim društvenim mrežama. On je meni pričao kako bi voleo da mu rodim bebu i da jedva čeka da se oženi. Luna je sve uništila – ispričala je Markova bivša za Alo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!