Kija brutalno oplela po Luni nakon poruke da joj nije žao što je Nadežda dobila batine (FOTO)
April 29, 2024

Kija brutalno oplela po Luni nakon poruke da joj nije žao što je Nadežda dobila batine (FOTO)

2 min read

– Mislim da ova duboko nesrećna osoba i, kao što sam više puta rekla, neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu – kaže Kija

Kija Kockar (30) oplela je po Luni Đogani (23), nakon poruke koja je procurila u javnost, a u kojoj Luna navodno sa svog pravog profila, na vest da je Nadežda Biljić (28) pretučena, odgovara: “Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte. Ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona mene pljuje, možda je to karma”.

Na ovo je reagovala Kija, naglasivši i da Toma, ako je kriv, mora da odgovara pred zakonom.

– Zgrožena sam ovim što sam pročitala! Svi znaju moj stav po pitanju nasilja nad ženama, a to je stav svakog normalnog bića. Zgrožena sam razmišljanjem jedne mlade devojke i zla kojeg ona želi drugima jer ju je neko “popljuvao u emisiji”? – počela je Kija.

Kristina Kija Kockar

Kristina Kija Kockar, Foto: Telegraf.rs

– Mislim da ova duboko nesrećna osoba i, kao što sam više puta rekla, neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu i ne treba im davati socijalne mreže niti medijiski prostor, jer ovakvim izjavama mogu sutra uticati na neku drugu mladu devojku koja će misliti da je bilo koje nasilje nad ženama opravdano, a to može dovesti i do nesrećnog ishoda – kaže Kija za Telegraf JETSET.

Luna Nadežda

Poruka je navodno poslata sa Luninog pravog, verifikovanog, profila, Printskrin: Instagram

– U šoku sam da neko može tako da razmišlja i da želi nekom ovako nešto. Da, u šoku sam, jer je i sama njena majka pretrpela nasilje, i da jedna devojka od 23 godine razmišlja na ovakav način je za svaku osudu, jer više nije klinka. I u šoku sam da Luna Đogani priča o karmi. Sramotno i vrlo bezobrazno. Nadeždi želim da se što pre sabere i oporavi, da se kloni muškaraca takvog tipa i da pronađe mir. Naravno, odgovarajuća kazna za nasilje! – zaključila je Kockarova

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!