Krunićka ščepala Taru za vrat, davila je, a onda udarala glavom o glavu – ona završila u modricama
May 19, 2024

Krunićka ščepala Taru za vrat, davila je, a onda udarala glavom o glavu – ona završila u modricama

2 min read

Jelena i Tara su se raspravljale oko Mateje Matijevića, a u jednom momentu je Krunićka načisto izbugila živce i krenula nasilnički na Taru.

– Nervira me kad me neko optuži za nešto što nije istina – rekla je Tara, pa nastavila.

– Pusti me da jedem, molim te. Aman, ženo, prekini, molim te, da ne bi otišla dublje svađa! Prekini, molim te lepo, jedem! – poručila joj je Jelena, ali ona nije prestajala, što je ovu potpuno izbacilo iz takta.

– Ti se svađaš, ne svađam se ja. Onda nemoj da me optužuješ – rekla joj je Tara, a zatim je Jelena u jednom momentu potpuno izgubila kontrolu.

Jelena Krunić, Tara Simov

Jelena i Tara se raspravljaju/Printskrin: TV Pink

– Jesi toliko bezobrazna?! – poručila je Tari, pa skočila s kreveta, uhvatila je za vrat i počela da je davi. Zadrugari su odmah reagovali i skočili na Jelenu, a ubrzo je stiglo i obezbeđenje.

 Sunce moje, ti si diskvalifikovana. Srećan put kući – rekla je Tara, kojoj je odmah izašla modrica na čelu od Jeleninog udarca.

Tara Simov

Tara Simov sa modricom na čelu/Printskrin: TV Pink

– Uzela sam je za vrat, onda sam je bacila i udarila sam je glavom o glavu – mirno je prepričala Jelena zadrugarima šta je uradila.

Pogledajte ceo snimak:

Produkcija je odmah reagovala nakon incidenta, te poslala obezbeđenje po Jelenu, koja ju je od spavaće sobe sprovela do zatvora. Jelena je završila iza rešetaka, a od produkcije je tražila da joj pojačaju grejanje, govoreći kako ima pravo na to.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!