Lepi Mića doneo poklon za Lunu i Marka, a onda žestoko opleo po njima: Pomenuo i Anabelu i Slobu
April 27, 2024

Lepi Mića doneo poklon za Lunu i Marka, a onda žestoko opleo po njima: Pomenuo i Anabelu i Slobu

1 min read

Lepi Mica I Marko Miljkovic gostovali su u emisiji “Narod pita”, a ljuti protivnici iz “Zadruge 2” odmah su krenuli žestoko. Pevač patriotskih pesama je na startu di-džeju iz Brusa doneo poklon, a u pitanju je bila stolica.

– Da ne kažu kako nisam domaćin i kako ne vodim računa, pošto su oni imali seks u kupatilu na stolici, ova ne kliza, ima čvrste nogare. Ovo je stolica k*ralica, neka se lagano trpaju. Tamo je bila drvena, ali ova je prava – rekao je Lepi Mića Marku Miljkoviću.

– Meni je drago da se čovek od 62 godine bavi mojim seksualnim životom, pošto svoj nema. Ja volim Lunu, samo to. Ljubomoran si na sve, je l’ moguće ovo, hajde pomeri stolicu, trebaće tebi – odbrusio mu je Marko Miljković.

Lepi Mića je onda krenuo još žešće.

– Luna se iz inata Slobi zabavlja sa Markom, Anabela hoće da poludi. Marko traži korist. Luna peva pesmu o ljubavi sa Slobom Radanovićem. Sinoć sam gledao emisiju, pušteni su klipovi gde samo plače, nije mi jasno. Posle svega su kao u vezi. Iskoristio je na najružniji način, ali je i ona htela. Žrtvovala je dve godine i dobila je ljubav, ali ne dobila je i stan ali rekao je neki čovek da stan nije kupila već im je gazda stana rekao da žive kao postanarima – rekao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!