Ljubav sa tragičnim krajem: Voditeljka Pinka slomljena zbog smrti pilota sa kojim je bila u vezi
May 24, 2024

Ljubav sa tragičnim krajem: Voditeljka Pinka slomljena zbog smrti pilota sa kojim je bila u vezi

3 min read

Vest o smrti pilota Vladimira Bulata (47) veoma je pogodila Aleksandru Ivanović, urednicu Jutarnjeg programa TV Pink, budući da su ranije bili u emotivnoj vezi. Aleksandri je majka javila tragične vesti, a njene kolege sa televizije su joj to saznanje i potvrdile.

Vladimir je poginuo prilikom izvođenja akrobatskog leta, kada je avion Zlin 526F pao u poljanu u blizini aerodroma Ečke kod Zrenjanina i zabio se dva metra duboko u zemlju.

Aleksandra je u svojoj ispovesti za magazin “Hello”otkrila da je Vladimir obeležio njen, ali i živote drugih koji su ga poznavali.

– Mama je plačući ponavljala “Bulat, Bulat”, tako je zvala Vladu. Prenula me je iz sna, a pošto sam znala koliko je on sjajan pilot nije mi palo na pamet da je nešto moglo da mu se desi. Pozvala sam kolegu Mladena, koji je izveštavao o tom događaju. Uz komentar da je slika loša, rekao je da će mi se javiti. Kada mi je saopštio da pilot, nažalost, nije preživeo, zanemela sam – ispričala je Aleksandra.

Vladimir Bulatov, Aleksandra Ivanović

Vladimir Bulat i Aleksandra Ivanović na aerodromu, Printskrin: Facebook/aleksandra.ivanovic.77

Ivanovićeva i pokojni pilot bili su u vezi oko godinu i po dana, zajedno su slavili rođendane, a Aleksandra se prisetila njihovog prvog odlaska na aerodrom.

– Voleli smo da gledamo stare filmove, kao što su “Prohujalo sa vihorom”, “Doručak kod Tifani”. Samo nam je “Top Gan” bio draži. Povezivala nas je ljubav prema Ečkoj, odakle je moja baka, a on je tamo odlazio zbog aerodroma. Kada me je prvi put poveo, ostala sam sa njegovim kolegama ispred hangara.

– Dok je izvodio akrobacije, toliko sam vrištala od straha da su mi se svi smejali. Iako je bilo božanstveno, nisam smela da gledam. Objašnjavao mi je da je najbezbedniji kada je avion na velikoj visini jer, šta god da se desi, ima vremena da reaguje. Kad se spusti nisko, najvažnije je da ga ne izda mašina – objasnila je urednica Jutarnjeg programa TV Pink.

Aleksandra Ivanović

Aleksandra ivanović/Printskrin: Youtube/timon2tv

Aleksandra i Vladimir leteli su zajedno avionom “Zlin” u kojem je on i poginuo, a njihova zajednička vožnja joj je najdraža uspomena.

– Sedela sam napred, on je bio iza. Ispred mene su bili komandna tabla i upravljač, Vlada mi je pričao kako treba da se balansira, da avion mora da bude u ravni sa horizontom. Bez najave mi je prepustio komande i sve snimio. To mi je najdraža uspomena – seća se Aleksandra.

Zbog različitih planova, Aleksandra i Vladimir odlučili su da završe emotivnu vezu. Međutim, nisu uspevali jedno bez drugog. Kada su odlučili da se vide kako bi olakšali raskid, desilo se upravo suprotno.

– Našli smo se na Zemunskom keju. Dugo smo šetali i razgovarali i kad smo zaključili da je to to, odlučili smo da idemo kućama. Onda je on rekao da je to bezveze, da to mogu kad hoću, ali da prvo nešto pojedemo. Ušli smo u restoran, muzika je došla za naš sto i kada su počele pesme Arsena Dedića, zaboravili smo na raspravu, a kući pošli zajedno, zagrljeni – kaže Aleksandra.

Aleksandra Ivanović, Vladimir Bulat

Aleksandra i Vladimir/Foto: Facebook/aleksandra.ivanovic.77

Aleksandra je istakla da je Vladimir za svojih pet decenija preživeo više nego neki ljudi koji su dočekali starost, a da će ona čuvati uspomenu na njega.

– Nikad mu nije bilo dosta izazova, stalno je radio adrenalin. Uvek je pomerao granice, bio gladan novog znanja, ulagao mnogo u sebe i svoje strasti, što mi se dopadalo. Bio je uspešan u svemu. Kad bi nešto poželeo, to bi i ostvario. Letenje je voleo svih srcem i na kraju je tu ljubav i životom platio – zaključila je Aleksandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!