“Luna Đo?! Izašla pre 15 dana, sram vas bilo!” Tomović urlao kad je čuo šta se peva na Zadrugoviziji
April 17, 2024

“Luna Đo?! Izašla pre 15 dana, sram vas bilo!” Tomović urlao kad je čuo šta se peva na Zadrugoviziji

2 min read

Učesnici Zadruge danas su dobili zadatak da izaberu pesme koje će pevati na predstojećoj Zadrugoviziji, u subotu, kao i da formiraju grupe. Veliki šef poslao je pismo u kojem je saopšteno koje će grupe pevati koje pesme, a pismo je pročitala Tara Simov, ovonedeljna gazdarica.

Vladimir Tomović poludeo je kada je čuo da će Gagi Đogani i Mirko Gavrić pevati pesmu Lune Đogani “Deveti krug”, kao i da su ostali izabrali moderne pesme iako je tema bila “pesme za sva vremena”, pa je počeo da viče.

– Domaći hitovi za sva vremena! Je l’ se neko sa mnom sprda?! Svaka čast ovim novim muzičarima! Svaka čast svima koji su počeli da pevaju! Svaka čast Mini Vrbaški, koja je snimila pesmu! Ali, ljudi, domaći hitovi za sva vremena! I onda čitam Luna Đo… Jeste li vi normalni?! Kakva, bre, Luna Đo?! Onda Elitni odredi, iskreno, ne znam ko su ti ljudi! Šta je ovo, kukala ti majka?! Teodora Džehverović?! – urlao je Vladimir.

Vladimir Tomović

Tomović urla od besa dok čita pesme za Zadrugoviziju/Printskrin: TV Pink

– Šta da radim? Da pocepam ovo? Sram vas bilo sve zajedno! Mi smo jedna stoka! Mi nemamo gram mozga svi zajedno ovde! Je*ali vas hitovi za sva vremena! Stoko bez mozga! – urlao je Tomović, a potom dobio aplauz.

– Mnogo sam se iznervirao. Mnogo. Luna Đo, izašla pesma pre 15 dana – za sva vremena?! Do kraja života, dok ima sveta, dok je civilizacije… Dok ima sveta, to je ta pesma! Autotjun pesme za sva vremena? Sram nas bilo! Sram nas bilo! – vrištao je Tomović, navodeći kako su pesme Silvane Armenulić za sva vremena.

Vladimir Tomović

Vladimir Tomović/Printskrin: TV Pink

– Ti, šta me ti gledaš?! Pustio si bradu i sad ćeš da budeš ono go*no od Jala Brata! Pa, bravo! Je*ali vas Jala Brat i Buba Koreli za sva vremena baš! Autotjun za sva vremena!!! Ne mogu da verujem dokle je došlo – besneo je Tomović.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!