LUNA I MARKO POTROŠILI 30.000 EURA U AMERICI: Bračni par nije žalio novac, evo zbog čega su najviše potrošili
May 24, 2024

LUNA I MARKO POTROŠILI 30.000 EURA U AMERICI: Bračni par nije žalio novac, evo zbog čega su najviše potrošili

2 min read

Luna Đogani i Marko Miljković ispunili su svoj višegodišnji san i prije nešto manje od dvije sedmice otputovali su u Ameriku. Oni su juče uslikani na aerodromu sa velikim brojem kofera, iako su na ovo putovanje krenuli samo sa dva. Miljkovići su, kako pišu domaći mediji, u Americi potrošili 30.000 evra.

– Odlično smo se proveli, ali vratili smo se jako umorni. Ovi silni koferi su moje maslo, ali jednostavno nisam mogla da odolim kupovini. Najveći kofer je onaj sa bebinim stvarima. Ćerkica nam je mnogo nedostajala koliko god da smo uživali. Imam osjećaj kao da je nisam videla godinu dana. Čeka nas kod kuće i trčimo joj u zagrljaj. Ne možemo da dočekamo da je izgrlimo i izljubimo – rekla je Luna.

Njenu priču o kupovini bez granica potvrdio je i izvor koji je otkrio da bračni par nije uspio da uštedi ni evro.

Miljkovići su na novu garderobu i modne dodatke navodno potrošili više od 10.000 evra, a svakodnevni obilasci različitih gradova, znamenitosti, kao i ručkovi u najskupljim restoranima dnevno su ih koštali i do 2.000 evra.

Ovakvim hedonističkim ponašanjem na putovanju ispraznili su navodno čak 30.000 evra svoje ušteđevine, ali se ni trenutka nisu pokajali.

– Luna i Marko su se dogovorili da će po dolasku u Ameriku razmišljati samo o tome da što više toga vide i da će uživati bez ikakve brige o novcu. Tokom posljednje dvije godine svu zaradu od društvenih mreža, modnog brenda i zajedičkog Jutjub kanala pametno su trošili pa su uspeli i da uštede za razne hirove poput ovog putovanja u Ameriku, ali i bogatog šopinga – kaže izvor.

– Iako se Luna potrudila da za svakog člana porodice kupi ponešto, malena Mia je najbolje prošla. Kupila joj je garderobu svetski poznatih brendova i više od deset pari obuće. Marko i ona najmanje su kupili sebi. Šta bi tek bilo da su i sebe čašćavali. Koferima bi zauzeli cijeli avion – zaključuje izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!