Luna još nije ugovorila nijedan nastup? Đoganijeva u panici, oglasio se i njen menadžer
May 19, 2024

Luna još nije ugovorila nijedan nastup? Đoganijeva u panici, oglasio se i njen menadžer

2 min read

Luna Djogani  je nakon pobede u “Zadruzi 2” uplovila u muzičke vode, a njena majka Anabela Atijas angažovala je tim ljudi koji radi na tome da njena ćerka postane popularna pevačica.

Luna još nije počela da nastupa, ali je sa menadžerom ugovorila svoju cenu koja iznosi 4.000 evra,.

Izvor blizak Đoganijevoj tvrdi da ona još nije ugovorila nijedan nastup, a da se vlasnici klubova plaše da neće biti puno ljudi, dok cena njenog nastupa nije ni malo niska.

– Luna je presrećna što je snimila prvu pesmu i što je zakoračila u muzički svet, međutim shvatila je da neće biti uopšte lako da zaradi novac ako ne krene da nastupa. Anabela i tim koji je angažovala da radi s njenom ćerkom savetovali su je da prvo izda pesmu, pa tek onda da krenu sa nastupima. Iako su sve odradili prema dogovoru, ponuda nije bilo u onolikoj meri koliko su očekivali. Naime, Đoganijeva je počela da paniči jer još nije ugovorila angažmane o kojima je maštala. Ipak, njen tim je sve već napravio i odredili su cenu za Lunin nastup koja iznosi četiri hiljade evra – otkrio je izvor blizak porodici Đogani i dodaje da kada su tu cifru izneli pred vlasnike diskoteka, nisu naišli na odobravanje.

Luna Đogani

Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Đoganije se nije oglašavala povodom ove priče, dok je njen menadžer Saša Đurić prokomentarisao celu situaciju.

– Cenu za nastup Lune Đogani nismo nikome otkrivali, ali mogu samo da vam kažem da ona ima zakazano nekoliko gostovanja po Evropi – kaže Saša.

– Namerno smo hteli da sačekamo do kraja septembra da bi Luna mogla adekvatno da se pripremi i da njen nastup bude na svetskom nivou. Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo svakakve ponude. Znamo koliko vredimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali – rekao je Saša za Alo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!