Luna otkrila da li je Anabela prihvatila Marka, pa pomenula svadbu!
May 19, 2024

Luna otkrila da li je Anabela prihvatila Marka, pa pomenula svadbu!

2 min read

Luna Đogani je nakon pobede u “Zadruzi 2” odlučila da se posveti muzičkoj karijeri nakon čega je bilo različitih komentara, ali ona tvrdi da joj to ne smeta i da je konačno pronašla pravu profesiju za sebe.

– Čula sam da mnogi pričaju loše o tome, ali meni takvi komentari uopšte ne smetaju. Mlada sam, imam samo 23 godine i tražim se. Morala sam da eksperimentišem kako bih našla profesiju koja je za mene. Volim i dalje modu, ali shvatila sam da to ipak nije za mene. Tako da, za sve dušebrižnike, Luna više nije modna blogerka! Ta karijera je iza mene, ja sam sada pevačica i radim na tome. Muzika je moja teritorija – rekla je Đoganijeva sigurna u sebe.

Luna Đogani i Marko Miljković, aerodrom

Luna, Foto: Nikola Tomić

Anabela Atijas nije bila za to da se njena mezimica pomiri sa Markom nakon rijalitija, s obzirom da se poneo jako loše kada je ostavio tik pre finala “Zadruge 2”.

– Na početku joj nije bilo pravo da se pomirim sa njim, ali kada sam joj objasnila koliko mi znači i kada se ona uverila da me on stvarno voli, prihvatila ga je. Mojoj mami je bitno da sam ja nasmejana i srećna, sve drugo nije bitno -objasnila je Luna.

Anabela Atijas, Luna Đogani

Luna i Anabela, Foto: Nikola Tomić

Kako je Lunina majka Anabela svojevremeno izjavila da će njena ćerka promeniti još mnogo muškaraca pre nego što se uda, Đoganijeva je sada prokomentarisla njene reči.

– Ona je samo realna. To je istina, neću sigurno da se udam za Marka. Imam 23 godine, ne padaju mi napamet takve ozbiljne stvari sada, niti bilo kakva svadba. Odlučili smo da ne planiramo ništa. Kako nam bude, biće. Samo želimo da budemo srećni i da što više uživamo – zaključila je pobednica druge sezone rijalitija u Šimanovcima.

Luna Đogani i Marko Miljković, aerodrom

Luna i Marko, Foto: Nikola Tomić

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!