Luna otkrila detalje susreta sa Slobom i njegovom doskorašnjom devojkom, a evo kako joj ona izgleda
June 15, 2024

Luna otkrila detalje susreta sa Slobom i njegovom doskorašnjom devojkom, a evo kako joj ona izgleda

1 min read

 Luna Djogani otkrila je da je nedavno srela svog bivšeg dečka Slobu Radanovića i to sa devojkom sa kojom je do pre nekoliko dana bio u vezi, a potom ispričala kako joj Radanovićeva doskorašnja nežnija polovina izgleda.

Iako mnogi nisu imali priliku da vide kako izgleda Slobina devojka, Luna i Marko su sasvim slučajno “naleteli” na ovaj ljubavni par u bioskopu.

Slobodan Sloba Radanović

Sloba, Foto: Nikola Tomić

Đoganijeva je ispričala kako je protekao njihov susret, ali i kako joj je izgleda Radanovićeva tadašnja izabranica.

– Meni je taj susret toliko bio smešan. Slatko sam se nasmejala. To je bila takva slučajnost da se sretnemo. Taj film se već prikazivao mesecima, ovo je bila poslednja projekcija i bilo je kasno. Izašli smo Marko i ja i jedan prijatelj da gledamo film. Sala je bila prazna i ja sam skontala posle nekog vremena da je on tu sa devojkom. On je silazio niz stepenice, ona ga je pozvala i on se okrenuo, ja sam ga videla, prošao je pored mene. Ja sam bila u šoku, počela sam da se smejem. Nismo se pozdravili, niti je to bilo normalno, kao neka scena iz filma. Prava španska serija. Videla sam i njegovu devojku, nisam je sad nešto zagledala, ali devojka je veoma lepa – rekla je Luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!