Marijana odgovorila na priče da je zadovoljila Vuka Moba u klubu i rekla šta misli o Luni
June 24, 2024

Marijana odgovorila na priče da je zadovoljila Vuka Moba u klubu i rekla šta misli o Luni

2 min read

Marijana Zonjic otkrila je da vredno radi na novoj pesmi, te da planira da je objavi kada svi to budu uradili, kako bi ih “pokopala”, kako je sama rekla.

Osim što je rekla da joj se sviđa Lunina pesma “Deveti krug”, progovorila je i o Vuku Mobu za kojeg se spekulisalo da ga je oralno zadovoljila u klubu.

– Haos su mi napravili. Ljudi će da pomisle da je to stvarno tako. Kad sam videla te naslove, ja sam bila u šoku. Vuk Mob je bio kod nas u Zadruzi na žurki. Stanija je htela da nas upozna, ali ja sam rekla da se mi znamo već 5, 6 godina, on je prvi čuo moju pesmu, super smo drugari. Da je to što se piše istina, neko bi snimio. Kad sam izašla iz Zadruge on je imao nastup, ja sam otišla, javila sam mu se, i on meni, bio je tamo sa svojom devojkom – pričala je Marijana.

Vuk Mob, otvaranje Freestyler Fristajlera

Vuk Mob/Foto: ATA Images

– Bila sam u šoku. Ja ne verujem da je on to izjavio, ali ako jeste, onda je završio kod mene za ceo život. Ja pređem preko svega toga, pišite slobodno, komentari me ne zanimaju. Čula sam se sa njegovim di-džejem, rekao je da Vuk to nikada nije izjavio niti će izjaviti, jer zna da smo dobri drugari – navela je Marijana.

Osim toga, Marijana je otkrila da planira duet sa bivšim zadrugarom, odnosno učesnikom Zadruge 2.

Šta je rekla o planovima i da li podržava Lunu, pogledajte na snimku:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!