MARKO MILJKOVIĆ PROSI LUNU UŽIVO! Sve će se prenositi na video bimu pred milionskim auditorijumom
April 16, 2024

MARKO MILJKOVIĆ PROSI LUNU UŽIVO! Sve će se prenositi na video bimu pred milionskim auditorijumom

2 min read

Kako navodi izvor, Miljković će se svojom devojkom veriti uživo u prenosu rijalitija, između ostalog i kako bi tom događaju, bar na neki način, prisustvovao i njen otac, Gagi Đogani, koji je u „beloj kući“.

-Marko već neko vreme planira da se veri s Lunom, a ideja da to uradi u rijalitiju rodila se pre nekoliko dana.Shvatio je da javnom veridbom može da spoji lepo i korisno jer osim što bi tim činom pred milionskim auditorijumom oduševio Lunu, može u dogovoru sa produkcijom da zaradi velike pare. Osim toga, Lunin otac, za koga je veoma vezana, boravi u rijalitiju, pa je to dodatni razlog da se veridba desi na taj način – objašnjava izvor i otkriva da je Marko siguran u svoju odluku i da uveliko traga za savršenim prstenom.
 

-Iako su kratko zajedno, Miljković je siguran da želi da pored Đoganijeve provede život. Nikada nikoga nije voleo toliko koliko voli nju i konačno je spreman da se skrasi. Budući da želi da je iznenadi, danima izmišlja obaveze, pa po ceo dan sa najboljim drugom obilazi zlatare. Ne razume se u prstenje, a ne želi da je razočara izborom, pa je sve vreme pod tenzijom- priča izvor i ističe da je Marko siguran u sebe i u to da ne postoji šansa da ga Luna odbije.

-U Markovoj glavi ne postoji ni najmanja sumnja da nešto neće ispasti kako treba. Siguran je da će Luna pristati da bude njegova žena i da će je posebno oduševiti što će ceo region videti da su uspeli da opstanu uprkos prognozama da će trajati samo u rijalitiju. On je u prvi mah planirao da se vere na intimnoj večeri, ali je shvatio koliko će egu njegove devojke prijati da svi vide koliko im je veza jaka i da su uspeli da opstanu- objašnjava izvor, koji tvrdi da će se veridba gledati na velikom video-bimu u dvorištu kuće zadrugara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!