Marko sa 16 godina pobjegao iz Brusa i živio na račun djevojke i njene bogate majke: Hranile ga, oblačile, slale na ekskurzije, živio kao kralj, a evo zašto se snužden vratio u Brus
June 15, 2024

Marko sa 16 godina pobjegao iz Brusa i živio na račun djevojke i njene bogate majke: Hranile ga, oblačile, slale na ekskurzije, živio kao kralj, a evo zašto se snužden vratio u Brus

2 min read

“Njega su zanimale djevojke, nije ga zanimala škola, on je di-džej od sedmog razreda osnovne škole. Više vremena provodio je po žurkama nego u školskoj klupi. Marko je jedva završio srednju školu jer je svega nedjelju dana pred kraj školske godine imao deset jedinica. Za sve je bio kriv njegov posao, ali i ljubav. Bio je ludo zaljubljen u tadašnju djevojku Danijelu, njegovu sugrađanku koja je bila godinu dana starija od njega. Kad je odlučila da napusti Brus i preseli se u Beograd, on je pobjegao od kuće zajedno s njom. Nisu mogli da zamisle da se razdvoje. Njegovi su ga tražili danima, umalo se nisu razboljeli jer nisu znali ni gdje je ni da li je živ”, objašnjava izvor šta je Marko radio u Beogradu. Nije bilo govora o povratku u Brus. Danijelina mama ga je upisala u Gimnaziju “Sveti Sava”.

“Kada je počeo da živi s njima. Kako naš narod kaže, Marko se priženio. Mama njegove djevojke nazvala je njegove roditelje i rekla da će on živjeti s njima u Beogradu i da će ga ona izdržavati, te da se Marko kući ne vraća. Njegovi su digli frku, nisu željeli da se po Brusu čuje da im se sin priženio i da ga izdržava tašta, zahtijevali su da se smjesta vrati kući”, kaže izvor blizak Luninom dečku.

“Onda su pali na Danijeline suze, koja je plakala i molila da Marko ostane s njima. Pristali su na kraju. Marko je živio kao kralj. Njena mama ga je hranila, oblačila, slala na ekskurzije i ispunjavala sve želje jer je bila dobrostojeća, bogata žena. Živjeli su u centru grada, nema šta nisu imali. Ipak, Markova mama Nedeljka je molila boga da ta veza pukne. Plašila se da će ih zaboraviti i da će ih se odreći zbog lagodnog života koji su mu Danijela i njena majka pružile. Ljubav je potrajala nekoliko mjeseci, taman do kraja školske godine. Marko je završio sa školom, a onda se sa koferima, ali bez Danijele, vratio u rodnu kuću u Brusu. Odmah je upisao treći razred gimnazije”.

Izvor dalje otkriva šta se desilo nakon toga u Brusu.

“Iz velegrada se vratio slomljenog srca i nikada nikome nije rekao šta se desilo iz zašto su raskinuli ljubavnu vezu. Patio je mjesecima, nije jeo, plakao je i stalno pričao o Danijeli. Onda se vratio Ljubici, djevojci iz doba osnovne škole, međutim, ni ta veza nije potrajala dugo”, završava izvor blizak porodici Miljković, koji je želio da ostane anoniman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!