Matora kupila luksuznu nekretninu, pa “pecnula” izjavom: “Vidim da se svi hvale stanovima”
December 6, 2023

Matora kupila luksuznu nekretninu, pa “pecnula” izjavom: “Vidim da se svi hvale stanovima”

2 min read

 Moram da otkrijem ekskluzivu, Jovana je kupila stan! – rekla je Sanja, ponosna na svoju devojku

Jedna od rijaliti učesnica kod nas, Sanja Stanković, ekskluzivno za Telegraf JETSETotkrila je da je njena devojka Jovana Tomić Matora pazarila stan u kojem će njih dve uskoro zajedno živeti!

Nekretnina koju je pazarila Marora je trenutno u izgradnji, a ona i Sanja moći će da se usele u svoj novi dom već za mesec dana.

– Moram da otkrijem ekskluzivu, Jovana je kupila stan! Ubiće me što sam ovo rekla bez nje. Biće gotov za mesec dana, trenutno je u izgradnji – rekla nam je Sanja sa širokim osmehom, ponosna na svoju devojku.

Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora kupaći bazen

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Foto: ATA Images

Jovana ranije nije želela da govori o nekretnini koju je pazarila, sve dok Sanja nije, presrećna zbog lepih vesti, iste i otkrila.

Kako nam je potom Jovana rekla, ona o tome nije želela da priča jer vidi kako se kupovinom stana danas mnogi hvale. Sudeći po ne tako sjajnom odnosu sa Lunom Đogani koja priča o svom stanu u koji se uselila, Matora je očigledno mislila na nju.

– Nikome to nisam rekla, nisam htela, pošto vidim da se sada svi hvale. Srećne smo, sve je super i ide po planu. Stan se vodi na moje ime, ali daće Bog da uzmemo još jedan stan koji će da se vodi na Sanjino. Mada, sve je to naše. Zajedno smo nas dve to mukotrpno izgurale – objasnila nam je Tomićeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!