MILJANA KULIĆ JE SPREMNA ZA DRUGO DETE! Rešila da svije porodično gnezdo sa Zolom u NOVOM SADU
May 19, 2024

MILJANA KULIĆ JE SPREMNA ZA DRUGO DETE! Rešila da svije porodično gnezdo sa Zolom u NOVOM SADU

1 min read

Miljana i Zola su otkrili svoje planove za budućnost, misteriozno se smeškajući na pitanje o prinovi, za koju su po svemu sudeći i više nego spremni. 

“Radi se možda o svadbi i nečemu posebnom. Daćemo sve od sebe da na jedan poseban način obeležimo sve što smo pročli, da napravimo provod za pamćenje. Pripremamo se za to”, rekao je Zola, a nakon toga Miljana je kroz osmeh rekla da se ugojila, pa je onda tvrdila da je to zbog slatkiša.

Na pitanje da li je spremna da Zoli rodi dete, Kulićeva je ostala delom tajanstvena.

“Spremna sam. Odlučili smo da nikome ništa ne govorimo sve do četvrtog meseca trudnoće, ni roditeljima ni nikome”, odgovorila je ona, te onda otkrila kako joj dani trenutno prolaze. 

“Zovu me, sestra mi piše na Vajberu, hoće da ga vidi. Obožavaju ga. Mnogo sam vezana za porodicu, najviše na svetu volim Željka, a porodicu, Zolu i njegovu mamu odmah posle. Zolinu mamu obožavam, žena nije pristrasna, kad god sam je opsovala u ‘Zadruzi’ bilo je da bih Zolu duboko povredila. Čim se završi vanredna situacija planiramo sa Željkom da idemo kod Zoline mame i očuha da provedemo 10, 15 dana”, istakla je Miljana, pa dodala:

“Zola ne želi da živi u Nišu, naći ćemo stan u Novom Sadu.”

FOTO: SONJA SPASIĆ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!