Miljana: Obećavam, nakon ovih reči Ivan nikada neće videti sina Željka (FOTO)
May 19, 2024

Miljana: Obećavam, nakon ovih reči Ivan nikada neće videti sina Željka (FOTO)

2 min read

Miljana i Ivan su iz veze započete u rijalitiju “Parovi” dobili sina Željka, ali je Marinković dete video svega nekoliko puta.

Ivan malog Željka nije priznao, pa dete nosi prezime Kulić, a njegova izjava o Miljani je nju naterala na to da se javno zarekne da on dete više nikada neće videti.

– Ono što smo Miljana i ja imali je čist seks sa moje strane. Bila je zanimljiva, i mogu da kažem da sam je iskoristio jer sam video da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac imao sam potrebu za seksom, ona bila zaljubljena u mene i eto desilo se to dete na kraju. Dete ja nisam hteo ono se omaklo, ja nisam očekivao mislio sam da neće iz prvog puta al očigledno sam vrlo plodan. Što se mene tiče ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena nit me ikad zanimala čak ni posle saznanja da je trudna – rekao je Marinković.

ivan marinkovic miljana kulic sin zeljko

Miljana Kulić i Ivan Marinković sa sinom Željkom, Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

Miljana je na ove reči odgovorila putem svog Instagram profila.

– Da, sigurno, verovatno se i veridba pre trudnoće omakla i kletve u ćerku da me voli najviše na svetu i da želi dete sa mnom. Sve se omaklo, ljudi su gledali taj rijaliti, a gospodin dotični neka priča šta hoće. Sada me ne zanima više. Činjenica je da sam iz te ljubavi dobila anđela, koga on posle onakvih izjava nikada neće videti, to tek sada prvi put kažem. Obećavam – napisala je Miljana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!