Miljana snimljena kako na putu ka Nišu vrši nuždu pored kontejnera
April 26, 2024

Miljana snimljena kako na putu ka Nišu vrši nuždu pored kontejnera

1 min read

Naša ekipa uslikala je taj dan očajnu Miljanu ispred Kliničkog centra u Nišu, a pre toga ona je od strane ‘Paparaco lova’ snimljena kako pored puta vrši nuždu – pored kontejnera!

Kulićeva je bez blama, čak ni ne obraćajući pažnju na to da li je neko gleda, svukla donji deo trenerka, obavila šta ima, a na kraju se čak nije ni obrisala.

Komentari na ovaj potez Kulićeve su više nego grozni.

“Odbijam da verujem da postoje stvarno ovakvi likovi”, “Želim da mislim da je ovo po nekom scenariju. Ove dve kao Peti i Selma iz Simpsona”, “Okej, normalni ljudi naprave pauzu da odu u toalet, ova zaraza urinira i skida gaće gde stigne”, “Pustite joj ovo u Zadruzi, iako je ona videla, nisu drugi zadrugari”“Daleko bilo koga narod plaća da svoju psihičku bolest javno prezentuje”, “Odvratna, nit obraza, nit obzira!”, “Ja ne znam šta može nju biti blam više, sve što se javno može uraditi, obrukati, ona je uradila”, “Brukaju nam naš Niš, sramota! Volim ih i stvarno su carice kad odvale nešto, ali ovo je preterivanje!” “Obavila nuždu, a nije se obrisala. Smrduša prava, fuj”, “Sramoti nikad kraja”,  neki su od njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!