Miljana tvrdi da ju je zvala Ivanova sestra, a ono što joj je u suzama rekla je uznemirujuće
May 24, 2024

Miljana tvrdi da ju je zvala Ivanova sestra, a ono što joj je u suzama rekla je uznemirujuće

3 min read

Miljana kaže da ju je jako iznenadio poziv, jer sa Marinkovićevom porodicom nikada nije bila u kontaktu.

– Nedavno me je pozvala Ivanova sestra, ne znam da li je bila drogirana ili pijana. Plakala mi je preko telefona, bukvalno se gušila u suzama – rekla je Miljana.

Na pitanje šta misli zbog čega ju je kontaktirala odgovorila je:

– Rekla mi je: “Ja ću sve tvom Željku da ostavim, moj brat Ivan je stoka i skot! Miljana, moj brat je skroz poludeo!”

– Rekla sam joj da mene to ne zanima i da sam joj ja pogrešna adresa. Njihovi porodični odnosi nisu moj problem i ne treba da me zovu zbog takvih gluposti. Željku nije potrebno ništa od njih, hvala Bogu, moje dete ima sve. Spustila sam slušalicu Ivanovoj sestri – bila je Miljanina rekacija na ovaj poziv.

Ivan Marinković, Parovi

Ivan Marinković, Printskrin: TV Happy

Odgovorila je i na pitanje da li i dalje brani Ivanu da viđa svog sina.

– Nikada mu neću dozvoliti da pogleda Željka. Do pre mesec dana želela sam da moj sin ima i oca, ali posle Ivanovih izjava da mu se sve sa mnom dogodilo “slučajno” nema šanse da njih dvojica budu u kontaktu. Mnogo me je razočaralo to što je Ivan preko novina čestitao Željku prvi rođendan, umesto da me pozove i da se čuje sa njim. Bio je nedavno i do Niša i nije ni pozvao da vidi svoje dete. Kada moj sin odraste, pokazaću mu sve što je njegov otac javno izjavljivao i verujem da ni Željko neće imati želju da ga vidi – progovorila je Miljana o tome šta ju je povredilo.

Potom se osvrnula i na svoj ulazak u narednu sezonu Zadruge, zajedno sa mamom Marijom Kulić.

Marija Kulić

Marija Kulić, Foto: Nikola Tomić

– Mama i ja smo postigle dogovor sa produkcijom, kao i u prošloj sezoni, da budemo u posebnom smeštaju sa Željkom. Nikada ne bih ušla u rijaliti bez sina. Dosad sam više od tri godine provela pred kamerama, šta ću kad ljudi vole da me gledaju – kaže Kulićeva i dodaje:

– Imam rijaliti karijeru od koje dobro zarađujem. To doživljavam kao posao od kog sam napravila kuću i od kog ću kupiti Željku stan i pokrenuti sopstveni biznis. Gde bih drugde zaradila toliki novac.

Onda je otkrila i kako teku pripreme za ulazak u Zadrugu 3.

– Spremam se polako, ali prvenstveno želim da sredim svoje zdravlje. Mesecima me boli stomak i sada pokušavam da otkrijem koji je uzrok tome. Išla sam kod jedne Ruskinje koja se bavi alternativnom medicinom i ona mi je rekla da imam neku bakteriju u stomaku, te da zbog toga imam bolove. U ponedeljak sam bila u bolnici u Beogradu na Bežanijskoj kosi. Ostala sam nekoliko dana kako bih obavila kompletne preglede pred ulazak u šou. I kolonoskopiju, ultrazvuk abdomena, kolor dopler nogu i magnetnu rezonancu. Hoću da uđem rasterećena, da bih mogla da budem opuštena i pravi rijaliti igrač – ispričala je Miljana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!