Mis Srbije priča 3 jezika, ima prosek 10, guzu da poludiš, a povezivali su je sa Lukasom i Slobom
April 26, 2024

Mis Srbije priča 3 jezika, ima prosek 10, guzu da poludiš, a povezivali su je sa Lukasom i Slobom

1 min read

Lepa vojvođanka Ljubica Rajković (25) poreklom iz Sente krči put ka svetskom modelingu, a ponosna je vlasnica titule Miss Srbije, Miss Balkana i Top modela Evrope.

Pored uspesne karijere modela, Ljubica se može pohvaliti i poznavanjem i komunikacijom na tri strana jezika, ali i odličnim prosekom na smeru Srpski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

No, Ljubica je javnosti postala poznata po navodnim romansama sa poznatim folkerom Acom Lukasom (50) i pevačem Slobom Radanovićem (29), iako su svi akteri demantovali priče.

Ljubica Rajković

Ljubica Rajković, Foto: Instagram/ljubica_rajkovic

– Aca i Ljubica upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i od tada se redovno čuju, a i viđaju. Ona je iz Novog Sada, ali više je u Beogradu. Aca i ona su tokom snimanja spota sve vreme bili zajedno, a onda ju je poveo i na rođendansku žurku koju je u čast svoje majke Florije organizovala Edita Aradinović. Ljubica se tamo nije mrdala od Ace, a kometari njegovih kolega bili su da je mala srpska Adrijana Lima – pričalo se.

Mlada misica se pojavljuje i u novom spotu Lukasa i Maje Berović za pesmu “Problem”.

Uskoro je čeka put na Filipine, gde će biti i održano takmičenje za “Mis sveta”. Tamo će boraviti punih 30 dana, od 26. septembra do 26. oktobra.

Ljubica Rajkovic

Ljubica Rajkovic, Foto: Instagram/ljubica_rajkovic

Izbor za “Miss Earth” prenosi americka TV “Fox”, a prenos putem malih ekrana prati više od 2,5 milijarde ljudi i učestvuje 146 zemalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!